Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Huawei HA35-11 router resetelő...

Huawei HA35-11 router resetelődött, nincs internet?

Figyelt kérdés
Sikerült alaphelyzetbe állitani a fent említett routert, lehet rá valami megoldás hogy újra legyen internet, vagy szakembert kell hívni? T home internet

2018. aug. 29. 17:54
 1/5 anonim válasza:
Helló, elvileg ha beírod a router IP-címét, és bejelentekezel a Router belépési adataival (pl.: Admin, Admin) akkor ott lesz egy opció ahol rá lehet csatlakoztatni az internetre.
2018. aug. 29. 18:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a problema hogy kapcsolódik az internethez ipv4 connected, viszont valojaban nincs internet.
2018. aug. 29. 18:12
 3/5 P.O.C. ***** válasza:

Tényleg ilyen nehéz használni a keresőt?

[link]

Ha meg nem jutsz eredményre hívd a szolgáltatót (ingyenesen hívható). A mai HGW -ket már távkapcsolatban be tudja állítani az ügyfélszolgálat. Ki sem kell jönni a szerelőnek.

2018. aug. 29. 18:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Minden jel arra utal hogy van internet, mar beszeltem valakivel es azt mondta hogy ki fognak jonni, csak holnap reggel szuksegem lenne kabeles internetre es ezert probaltam itt segitseget kerni.
2018. aug. 29. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes, most reggel "hátha, de biztos hogy nem lesz internet" megpróbáltam és csodával határos módon lett. Pedig a központban a csávó mondta hogy valamiket kell állitgatni és utána lesz csak újra internet ezért majd kijön valaki egy egyszeri kiszállási díjért amit a következő számlához csatolnak. Evvel együtt megoldódott a döglassú internet probléma is.
2018. aug. 30. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!