GTA SAMP szerverem miért nem online?
Csináltam egy gta samp szervert, el is indult, gépről amiről indítom feltudok rá menni, laptopról, ami ugyan azon a hálózaton van, szintén fel tudok menni rá, viszont, ha olyan akar feljönni aki nem ezt az internetet használja - ami ugye az online szervereknél a lényeg lenne - az már nem hogy csatlakozni nem tud, de még a samp kliens is azt jelzi neki, hogy nem fut/nincs ilyen szerver.
Szóval ezek után gondolom a router-el kellene valamit cinálni, gondolom az nem engedi ki/be a kapcsolatot, vagy nem tudom, szerintem valami ilyesmi.
Segítsetek mit kellene engedélyeznem, hogy jó legyen?
Szia.
Nézd meg ezt, ugyanolyan jelegű gond : https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszi..
Sok sikert. Üdv.
Így van!
A router beállításoknál csinálj és engedélyezd azt a portot, amit a server cfg be megadtál. A cfg ben a "lan mode" 0 értékre legyen állítva! Illetve írd még bele a cfg-be alulra ,hogy
bind IP. (IPV4) ip-t adj ide neki.
pl.: bind 192.1xx.x.xxx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!