Van WiFi jel de nincs internet? Mi lehet az oka?
Olyan problémával nézek szembe, hogy a szobában ahol a Wifi router van a jelerősség a mobiltelefonomon maximumon van, és természetesen internet is működik rendesen. Ha kimegyek a szobából a konyhába, ami kb 10 méter távolságra van az internet vagy nagyon lelassul, vagy egyáltalán semmi be se tölt. Furcsa módon a wifi jel nem megy lejjebb, ugyanúgy maxon van, vagy nagyon ritkán lejjebb megy egy egységet.
Valakinek valami ötlet hogy ez miért lehet?
Én már csak arra tudok gondolni hogy esetleg a telefonom méri pontatlanul a wifi jel erősségét.
Kettő mobilunk van, és főleg az enyémmel (Samsung) van baj. A másikon is lelassul egy kicsit de simán használható.
A laptopon nem megy el az internet a konyhában sem.
A csapos hasonlatot értem, és tudom hogy a wifi és az internet két kölün dolog, de nekem nincs elzárva a "csap". Van internetem, csak ha elmegyek messzebb routertől akkor lassul le, vagy rosszabb esetben teljesen elmegy, ANNAK ELLENÉRE hogy a wifi jelerősség maxon marad. Ez az amit nem értek. Ha lemenne a wifi jel akkor azt mondanám oké, gyenge a wifi, nincs ami úgymond "szállítsa" az internetet, de itt nem ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!