Facebook Téma, többi lent! . ?
Szóval... Kezdjük!
KB 1- hónappal ezelőt, csináltam egy új facebookot, be kapcsóltam a kétfaktoros hitelesítést és két választásom vólt, az egyik az hogy: sms fiok hitelesítés tehát sms ben a facebook kűld egy kódot amivel tudom hitelesíteni a fiokomat, a másik egy alkalmazás, aminek a neve: google hitelesítő.
Na és az google hitelesítőt választotam, aztán a facebook kérte hogy a google hitelesítővel ólvassam be a qr kódot. Megis tetem,és miután be ólvasta már látam is az időnként változó kódokat, és most jön az epic 😁 a pc-t rá 3-héttel ezelőt újra telepítetem, és a telefont is, hogy miért? Háát... Azért mert a telefonra szeretem vólna egy másik rendszert, de elfelejtetem a google hitelesítőböl a kódot le írni egy papira.És még akkor a pc-t nem telepítetem, csak a telefont és így elveszet a kódom, de még a pc be vóltam
Jelentkezve! De már akkor vettem észre mikor már telepítetem !😀
És hiába változtatom meg a jelszót újra, akkoris kéri a kódot?????????
Valaki segítsen hogy a fenébe léphetek vissza a facebookomba?????? Már nem akkarok megint újat csinálni . Írás hibákért bocs.
Üdvözlettel: telenor ... Nemiga 😁
Üdvözlettel: rexi☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!