Yandex browser böngészőt próbálta már valaki? Mennyire jó?
Amennyire Vkontakte-t használni Facebook helyett. Értelme semmi, hacsak nem akarsz közvetlenül a KGB-nek adatot szolgáltatni.
Az ilyen kérdésnek semmi értelme: ha érdekel akkor kipróbálod és kitapasztalod.
Nyilván túloztam, én is Kaspesky-t használok és leszarom. Nem véletlen hogy a felhasználók többsége 2-3, maximum 4 nagy nevű böngészőt használ. Nemcsak a támogatás, hanem a megbízhatóság és biztonság miatt is. Van még százféle másik is, de mégsem tudtak olyan dolgot felmutatni amiért megérte volna váltani rájuk, így nem néznék ki sok jót egy orosz fejlesztésű, mondhatni "noname" (mert ismeretlen) böngészőből sem.
Ettől függetlenül felteheted és kipróbálhatod, legfeljebb nem fogod használni. Ehhez nem kell mások szubjektív véleményét meghallgatni, mert lehet neked tetszik de az én véleményem hatására már le is mondtál róla, ami lehet hiba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!