Miért ugrik elő rendszeresen random lap a Google Chrome-ban?
Egy ideje tapasztalom, hogy akár megnyitott, akár lezárt Google Chrome esetén időnként megnyílik valami teljesen random (de mindenképpen gyanús) weboldal egy új fülön, mindig valami más cím. Néha valami 18+-os reklám, máskor valami flash játék reklámja stb. Ez csak Chrome-on van. Windows 10-es oprendszer van a gépen, és előbb letöröltem a Chrome-ot, és egy ideig az Edge-et használtam, de rájöttem, hogy az elég szar, vagy leglábbis a Chrome nagyságrendekkel fejlettebb, és pár hét Edge-használat után ÚJRA LETÖLTÖTTEM, ÚJRA FELTELEPÍTETTEM a Chrome-ot, de visszajött vele ez a hülye vírusos jellegű dolog. Mit tegyek? Minden bővítményt letöröltem a Chromból. Lehet, hogy a Microsoft bombázza a Chrome-ot azért, hogy az emberek inkább a Microsoft Edge-et használják? (Tudom, ez elég konteósan hangzik, de elég durván kampányol a Microsoft az Edge mellett, pl. amikor rákeresek a Google Chrome-ra, legfelül előbb emlékeztet, hogy ne feledjem, az Edge a legjobb stb.)
Szóval mi lehet a gond? Mit csináljak? Elég bosszantó, amikor kéretlen oldalak nyílnak meg tízpercenként.
Futtass egy víruskeresőt, egy spyware eltávolítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!