Google Chrome-ban meglehet valahogy oldani, hogy egy félbeszakadt letöltést ne kezdjen el az elejétől újra letölteni?
Tegnap este elindítottam egy letöltést. 28 GB-os játékról van szó. Mivel nem a leggyorsabb az internetem (13-15 Mb/s) ezért ez nem 1-2 óra lett volna, mire lejön. Egy 12 órával kb a letöltés elindítása után gondolt egyet a google chrome, és teljesen megszakadt, folytatni se lehetett, semmi. Nem tudom mi lehetett a probléma, az internet nem ment el közbe, semmi más nem futott mellette a gépen, egyszer csak fogta magát és leállt.
A helyzet következő:
A letöltések oldalon ez a file át van húzva, azt írja ,,meghiúsult - tiltott'', semmit nem tudok vele kezdeni.
Ha újra elindítom a weboldalról, akkor 0-ról kezdi el újra letölteni.
A 12 óra alatt lejött 18 GB egy ,,nem megerősített'' file-ként, amihez nem nyúltam hozzá, megnyitni se próbáltam, nehogy baja legyen.
A kérdésem az az, hogy nem lehetne-e valamilyen módon megoldani, hogy 18 GB-ról folytassa a letöltést, és ne kelljen teljesen előröl kezdeni, nem szívesen hagyom megint egész estére bekapcsolva a gépem, főleg így nem hogy bármikor az egész feleslegessé válhat.
használj letöltéskezelőt pl Flashget
ilyekor ha megszakad folytatja ahol abba hagyta.
Megabit/s-re gondoltam a letöltés sebesség alatt.
Akkor ha jól értem, ezt a letöltést újból kell kezdeni és nem érdemes a böngészőből, hanem egy ilyen letöltéskezelő programon keresztül kell.
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom a Flasget-en keresztül letölteni.
Ja és így utólag, a feladatkezelőn keresztül folyamatosan figyeltem és átlagosan olyan 4Mbit/s-el haladt, tehát lehetséges, hogy korlátozta a weboldal.
De akkor megpróbálom azon a programon keresztül, vagy esetleg letöltöm a torrentet.
A Flashget-el nem sikerült letölteni, gondolom nem támogatta azt a weboldalt.
Viszont letöltöttem a torrentet, ahol végig stabilan 12-13 Mbit/s mostanra lejött mind a 28GB, úgyhogy köszönöm a segítséget, végül sikerült letölteni amit akartam :)
akkor grat :)
flashgettel, drag&drop-al, bele lehet huzni a közvetlen letöltési linket egyébként
vagy jobb kattintással is ki tudod választani hogy mivel töltse le a chrome.
de létezik hozzá add-on, amivel egy kattintással bele tudod helyezni a letöltés, akár úgy is hogy el sem indul.
Léteznek különböző oldalok ahol lehet leölteni de van ilyen várakozási idő...na ezeknél megszerzed a letöltési linket, de nem indítod el, majd annyir teszel bele flashgetbe amennyit akarsz, majd ha kész vagy egyszerre elindítod.
fájlonként ha egyesével töltöd, akár 1 órát is várni kell, na igy viszont nem :D
szerintem elég jó és összetett program
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!