Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nálatok működnek a youtube...

Nálatok működnek a youtube videók?

Figyelt kérdés
Nálam folyton egy csomó ideig töltenek, aztán ha elindulnak, akkor pár másodperc múlva azt írja ki, hogy "Hiba történt, próbálkozz újra később.". Miért írja ezt ki? Az én gépemmel lenne a gond?
2018. aug. 19. 15:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Holnap rendszer visszaállítást csinálunk apukámmal. nem tudom mi lehet a baja. Tényleg nem értem. De úgy látom más se nagyon találkozott még ilyennel.
2018. aug. 20. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van, de csak ha új lapon nyitom meg a videót. Ha ugyan azon a lapon, akkor lejátsza, de a beállítások gomb nem működik.

Csak Firefox böngészőben csinálja ezt.

Én már mindent megpróbáltam:

-Firefox Tiszta újratelepítése,

-Másik számítógépen bejelentkeztem, de ott is ugyan ez a hiba. (Tehát az újratelepítés nem fog segíteni, valószínűleg neked sem)

Szerintem a Youtubenál van a gond (vagy a Firefoxnál)

Amíg nem oldódik meg, azt ajánlom, hogy te is használj másik böngészőt, de lehetőleg ne Chrome-t. Én azért nem fogok (közvetlenül...) az ő böngészőjükre térni csak mert elhanyagolják a többit. A Vivaldit ajánlom, bár én magam most UC browsert használok.

Még a Youtubenak küldhetsz visszajelzést, hogy tudjanak a problémáról. Így:

[link]

2018. aug. 21. 05:51
 13/15 A kérdező kommentje:
#12 Köszi, értem. De akkor az apukám fiókjában miért működik?
2018. aug. 21. 11:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, és tegnap Chromemal még működött. Ma már Chromemal sem működnek a videók :( Gyakorlatilag annyira lefagynak, hogy még a net ablakát is alig tudom becsukni. Fél órát homokórázik, mire becsukja.
2018. aug. 22. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem jó másik böngészővel, de akkor talán mégsem ugyan az a problémánk.

Próbáld meg másik számítógépen. Ha ott jó, akkor talán még is az újratelepítés az egyetlen esély a megoldásra...

De előtte még egy vírusírtóval víruskeresést meg lehetne próbálni.

2018. aug. 24. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!