Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mozilla firefox flash tartalma...

Mozilla firefox flash tartalmak nem működnek?

Figyelt kérdés

Helo!

Adott az otthoni gépem, amin az istenért se mennek a flash tartalmak. armor games-szel szoktam játszani, de jelenleg nem hajlandó betölteni bármit is, mindig kiírja a flash bővítmény összeomlott, Hiba: nincs.

Firefox: 59.0.2 (64 bites) verzió

OP: Windows 10 Pro 64 bit

Próbáltam már felrakni az adobe flash player-t, befejezi a telepítést, semmi. Uninstaller, újrarakás, semmi.

Van shockwave flash a Bővítményeknél (29.0.0.113), ez kb 2 mozilla frissítéssel ezelőttig ment, már az se reagál. Hiába szedem ki a pipát a tolakodó meg veszélyes flashek elől, mindegy hogy mire rakom az aktiválást (mindig, soha, kérdezzen rá), nem tölti be a flash elemeket.

Én eddig úgy olvastam, hogy 2019 körülig az NPAPI-s flash még támogatva van, súgónál is az adobe flash-t dobálja az arcomba, de nem akaródzik neki a dolog.

A szokásos mozillás segítő oldalt természetesen már megpróbáltam pontról pontra, nem túl nagy siekrrel.

Gép kb 2 hónapja volt újrarakva, minden szükséges driver-t felraktam (amennyire én tudom, sárga jelzés eszközkezelőben sehol nincs).

2018. ápr. 4. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg Chromeal elindítani.
2018. ápr. 4. 12:55
 2/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
Az kell, a Shockwave flash 29.0.0.113. Ahol nézed, ott mellette lehet választani, hogy Mindig aktiválja/Soha ne aktiválja/Rákérdezés az aktiválásra. Itt javasolt a rákérdezés. A mindig aktiválás kevésbé biztonságos, és rákérdezésnél lehet mondani, hogy azon az oldalon mindig aktiválja. Aktiválni úgy lehet, hogy hagy egy helykitöltőt, amire rá kell kattintani az aktiváláshoz.
2018. ápr. 4. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Döglött lovat ne akarj sarkantyúzni! A Flash halott, hagyjátok már békében nyugodni!
2018. ápr. 4. 13:18
 4/5 Koplárovics Béci ***** válasza:

"A Flash halott, hagyjátok már békében nyugodni!"

Én hagynám is, de van olyan tartalom, aminél nincs választásom.

2018. ápr. 4. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Ezt dobálja ki még mindig.

[link]

Viszont érdekes, mert kipróbáltam kb 50 játékot ,2 elindult a mostani shockwave flash-sel, a többi meg mind crashel és ezt dobálja ki.

Chrome-mal megy, de akar a fene chrome-ot használni, beadok neki egy 9gag-et és annyit tag-el meg tölt elő hogy a 16 GB ramot lezabálja a gépemben, ami nem kis teljesítmény.

2018. ápr. 4. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!