Win 10 alatt nem megy olyan gördülékenyen a flash tartalmak (játék például), mint 7-en. Más is tapasztalta?
Figyelt kérdés
Gép elég erős,bár köztudottan flash megtudja fogni bármelyiket,na de ez kicsit túlzás ahogy megy rajta,főleg egy helyen...akad néha..2015. aug. 3. 11:07
1/4 anonim válasza:
Nálam a Windows 7 volt a leglassabb. A 8 és a 10 gyorsabb, mert jobb a memóriakezelése.
De talán még javulhat, a 10-nek lehetnek hibái, mert még csak most startolt.
2/4 A kérdező kommentje:
Nálam w7-en volt a legjobb eddig ez a flash dolog.
2015. aug. 3. 14:29
3/4 anonim válasza:
Nincs win 10-em. Amúgy a flash kihalóban lévő, utált technológia. Ez a trend legalábbis, úgy hallottam.
4/4 A kérdező kommentje:
Az egy dolog. Bár én csak Firefoxszal kapcsolatban olvastam ezt,de attól még sok oldal,játék flash alapú marad és az kérdés azoknál is mikor lesz majd változás..
Jövő zenéje elégé...
2015. aug. 27. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!