Hogyan tudom a sajat internet eleresem korlatozni szamitogepre s telefonra?
Tudom hogy hulyen hangzik de szeretnem sajat magamnak korlatozni telomon es szamitogepemen a net hoztaferest.
A legjobb vmi olyan programmal lenne amivel mondjuk be tudnam allitani hogy pl. Napi 1 ora net utan letilt s netrol.
Van vmi ilyen progi?
Jo tudom elhatarozas kerdese stb. De de ez lenne a jo negoldas tudom...
gépre bajos, telora megroszabb(mobilnetrol, otthon a routerrol ua mint gépre-kicsit megis mas, de ua),
gépre ha tudod h mi az a router, és az ip cim segitek
és azt h h érd el géprol a routered-ha ez nincsen meg akk azert nem segitek mert draga lesz ha valamit elrontasz
Routee beallitasoknal lehet ilyet?
Az mar vmit segithet...az a baj mondjuk h nem csak en hasznalom ezert jobb lenne gepet es telot lekorlatozni inkabb..
Csak komolyabb drágább routerek-ben lehetséges a QoS, Child Controll részletesebb konfigurálása.
Első sorban a wi-fi-t tudod korlátozni a lan-t nem annyira, de arra vannak programok win-re is.
-Vagy egy komolyabb router pl asus, vagy ha sok pénzed van, és tudod programozni akkor cisco
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!