Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy vihar által tönkre ment a...

Egy vihar által tönkre ment a modemünk. Szóltunk a szolgáltatónak aki ki is cserélte csak hogy egy számítógépre telepítette az új modemet. A másikra is rá kéne. Eltudnátok mondani hogyan kell?

Figyelt kérdés
Ha valamit számít akkor Parisatosok vagyunk.

2016. aug. 25. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy modemen nincs mit telepíteni.

Nem az új wifi jelszó nem lett beállítva?

2016. aug. 25. 13:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam nem telepítette hanem beállította vagy mi. Azt sajna nem láttam hogy mit csinált. Én meg nem tudok semmilyen jelszóról (nincs routerünk ). Ja ha most nem érted hogy mit gagyarászok vagy hülyeséget mondok azért bocsi nem értek ehez. :)
2016. aug. 25. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Gyanítom, hogy ezzel a modemmel egyszerre csak egy számítógép lehet a neten. Egyébként itt:

[link]

kattints a Modem-re és töltsd le a kézikönyvét (.pdf fájlban van), abban benne van, hogyan kell telepíteni.

2016. aug. 25. 19:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2016. aug. 26. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!