Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A mobil wifit hogyan tudom...

A mobil wifit hogyan tudom külföldön használni?

Figyelt kérdés

50 gigás mobil wifim van, a héten megyünk Görögországba Szerbián és Macedónián keresztül kocsival. Szeretnénk útközben filmet nézni és netezni, ezért is vettük a wifit. Csak vásárlás után láttam, hogy sim kártyával működik, mint a telefon így felmerült bennem a kérdés, hogy így akkor ott nem is tudom használni? Görögország eu-s ott is lenne plusz költsége?

Tudom, hogy a szolgáltató tudna erre pontos választ adni és fogok is érdeklődni náluk, de személyes tapasztalatoknak is örülnék.

2018. aug. 15. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem írtad meg hogy melyik szolgáltató melyik tarifacsomagjában vagy, úgyhogy találomra a Telenor hipernet home m csomagnak néztem utána.

[link]

A honlap szerint az 50 gagyi netből 5,5 gigabájtot tudsz az Euban felhasználni ingyen, utána 1,93 Ft/MB többletdíj terhelése mellett használhatod a további megmaradt adatkereted az Euban. Eun kívül nem fogod tudni használni.

2018. aug. 15. 19:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2018. aug. 15. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Remélem egyértelmű, hogy ha nem ebben a csomagban vagy, akkor amit írtam az teljesen irreleváns.
2018. aug. 15. 23:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Persze, de pont ebben vagyok, így hasznos volt a válaszod.
2018. aug. 16. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!