Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a baja a Geometry...

Mi lehet a baja a Geometry Dash Private Serveremnek?

Figyelt kérdés

Amikor belépek a játékba, minden rendben van. A sima pályák bent vannak, mint a Stereo Madness, vagy a Fingerdash. Nincs egyetlen egy user created pálya.

Viszont a haverokkal be vagyunk regisztálva, és ők már akarják a pályáikat feltölteni, és mindig azt írja ki, hogy Level uploaded. Rákeresnek a pályára. Nem ad ki semmit.

Level ID alapján is megpróbálják: Semmi

Megpróbáltuk a levelReupload toollal csinálni, és ezt adta ki:

Warning: file_put_contents(../data/levels/6): failed to open stream: Permission denied in /home/vhosts/csandris.ueuo.com/database/tools/levelReupload.php on line 126

Level reuploaded, ID: 6

Megpróbáltam utánanézni a 126os vonalban, és csak ez volt benne: file_put_contents("../data/levels/$levelID",$levelString);

És az ebben a vicces, hogy én valamennyire értek a konfiguráláshoz, meg a htmlhez, de ezt egyszerűen nem tudom megoldani.

2018. aug. 14. 11:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!