PaySafeCard felhasznált kódok vissza nézése IP cím, számítógép vagy a böngésző alapján lehetséges?
Az a helyzet,hogy vettem egy játékot 7000ft-ért paysafecardal a G2A-n.
10napig tudtam így játszani az overwatchal, de aztán az eladó visszavette a kulcsot.
Szóltam g2a supportjanak, akik jól megbüntették az eladót.(igazábol azt pofázzák,hogy nem vették le a pénzt)
De ez nem igaz, hisz le ellenőrizem a transaction után,hogy van e rajta pénz de nem volt.
Ezután elégettem a blokkot, mert az asszony ugy van vele,hogy inkàbb örömlányhoz menjek, mint hogy virtuális szarokra költsek.
Jó nem neheztel annyira miatta, csak pont olyan hangulata volt,hogy nem akartam konfliktust.
Most viszont jó lenne megnézni,hogy vissza küldték e rá a pénzt.
Esetleg úgy megkapni a kódot, mint amikor beirod az e-mailed valahova és legközelebb már automatikusan a böngésze ajánlani fogja.
Valami,valahogy csak elmentette azokat a kódokat.
Köszönöm a megértést és azt is ha valaki segítene fixelni a hibámat.
34/f
Biztos, hogy nem adtak vissza, hiszen lehetetlen, hogy a g2a beaktival, vagy egyenleget modosit egy Paysafe kodon.
Visszanezni sem lehet sehogy. Es nem muszaj bunkonak lenni, tudod sok kerdes kerul ki erre az oldara, nem biztos, hogy megtalaljak egybol, illetve nem biztos, hogy tudjak a valaszt. Legkozelebb legyel turelmesebb, tobbet fogsz vele elerni, mint hogy beszologatsz. NAGYOKOS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!