Érdemes, egyáltalán lehetséges javíttatni?
A hétvégi vihar tönkretette a router-t és vele együtt a LAN csatlakozás bemenetét az asztali gépemen. A gép többi funkciója gond nélkül működik.
Lehetséges csupán ennek az egyetlen "kis hibának" a javítása? Ha igen mennyibe jönne bele? Érdemesebb lenne az egészet lecserélnem?
Vagy PCI hálókártya (3 perc beépíteni). Ha nem akarsz bontani akkor USB hálókártya.
Egyébként van esély arra, hogy csak a védő ellenállások szálltak el a lapon, de mivel feltetted a kérdést így jobb ha nem kezdesz hozzá a javításához.
Köszönöm pinkpancser
A leírás alapján azt hiszem van is itthon "raktáron" anno fősulra kellett mert a gépemen amit koleszon használtam nem volt LAN bemenet, és a kolesz pedig nem rendelkezett wifivel. Lehet, hogy teszek vele egy próbát.
Örülj, hogy a gép túlélte, de azért tesztelj ki mindent. Én találkoztam már ilyennel: becsapott a villám, feljött az UTP kábelen, kinyírta a router WAN portját, azt a LAN portot, amiben a gép volt plusz a gép alaplapját is leégette. Ott a gép meghalt, a router pedig érdekes módon switchként működött, de a halott WAN port miatt routerként már nem.
Teszel a gépbe egy LAN kártyát, ahogy írják, telepíted a drivert (lehet, hogy alapból fel is ismeri) és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!