Miért tűnt el az internetem egyik percről a másikra?
Videót néztem youtube-on és menet közben megállt, lekapcsolódott a wifiről és azóta képtelen vagyok vissza csatlakozni. Folyton azt írja ki, hogy “az alapértelmezett átjáró nem érhető el. hozzáférési pont, az útválasztó vagy a kábelmodem és az internet közti kapcsolat megszakadt.“
Eddig teljesen jó volt minden. Kérlek segítsetek, mi lehet a hiba?
Már reseteltem a WiFi-t, újraindítottam a gépet számtalanszor. Nem vagyok egy technikai zseni, de ha van valami ötlet nagyon szeretném, ha megosztanátok velem!
routert újraindítottad, ez jelenti a resetelted a routert?
ne reseteld mert akkor a beállításai is elvesznek.
milyen szolgáltató?
digi? upc? telekom?
lehet a szolgáltatódnál van gond, és csak várni kell egy kicsit.
ezt általában egy óra alatt kijavítják.
ha nem akkor telefonálj.
mindent indíts újra előbb
"Már reseteltem a WiFi-t..."
Nem a WiFi -t hanem a routert, és most konfigurálhatod be.
Azaz a nettszolgáltatódnak megfelelően be állítod, ha kell megadod a PPPoE kapcsolathoz a felhasználót és jelszót, ami a szerződésbe van, vagy kivállasztod a dinamikus kapcsolatot, és csatlakozól...
Igen azt, Bocsi.
De azon az egy gépen kívül az összes többi (még egy gép és 2 telo) tud csatlakozni a netre, tehát azzal nem lehet probléma :/
Értem.
Ès van ötlet, hogy mit tehetnék?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!