Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent az az indok az...

Tóth Renátó kérdése:

Mit jelent az az indok az ncore-on, hogy egyébb derék?

Figyelt kérdés
Megvonták tőlem a feltöltési jogot,de nem értem,hogy miért.A system ami küldött üzenet,abban ez állt: ok: egyébb derék.Mit is akar ez takarni?

#nCore #Torrent #feltöltésmegvonás
2018. aug. 7. 12:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azt, hogy szabtál elolvasni a szabályzatot.
2018. aug. 7. 12:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Átolvastam még egyszer,és még mindig nem értem,mi volt velük a gond,az én megitélésem szerint,nem volt benne semmi olyan,ami szabályt sért.Egy Star Wars Battlefront II (2005)-ös torrentet akartam felrakni,amiben modok voltak a telepítőben,meg egy működő magyarosítás.Egyedül .nfo fájl-t nem készítettem.Iso képfájlt csináltam belöle,és úgy történt meg a feltöltés.A leírásban kiemeltem,hogy mi változhatot egy előző kiadáshoz képest,hogy nem működik a multi,és hogy milyen modokat tartalmaz a telepítő.
2018. aug. 7. 12:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Házibarkács vackokat tilos feltölteni, kisfiam. Olvastál te tudod mit...
2018. aug. 7. 12:53
 4/11 anonim ***** válasza:
1%
Nem kell csodálkozni, a Star wars nem ingyenes, még játékaik sem, és Jó lenne ha befejeznétek a torrentezés, Mert Szeptembertől vége lesz, fizessetek elő v vegyétek meg....
2018. aug. 7. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:

• Ne ossz meg ingyenesen is beszerezhető anyagokat (magyarítás, demo, freeware).

• Mindennemű saját válogatás feltöltése tilos. Saját válogatásnak minősül minden olyan feltöltött torrent, amely valamilyen egyéni szempont alapján került összeválogatásra.

2018. aug. 7. 13:29
 6/11 A kérdező kommentje:
#4 Zsákba macskát nem veszek,fogja már fel az összes vedd meg a játékot kipróbálás nélkül gondolkodású idióta.Régebben adtak ki demo verziókat,amikről el lehetett dönteni,hogy jó-e a játék,vagy sem.Nem mindenki engedheti meg magának,hogy kidobjon egy rahedli pénzt egy játékra,aztán megy a süllyesztőbe,mert semmit nem ér. A többieknek meg köszönöm a segítséget.Tulajdonképpen a telepítőben importálva volt az összes mod,egyedül a magyarosítás volt külön mappában,de ezek szerint jobb lett volna belinkelni a leírásba.
2018. aug. 7. 14:04
 7/11 P.O.C. ***** válasza:

#4: Mi ez a baromság, hogy szeptembertől vége lesz?

Valami linket tudnál adni?

2018. aug. 7. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

[link]

[link]

[link]

Szeptember környékén kb 5 és 13 között lesz újra a szavazás...

2018. aug. 7. 16:09
 9/11 P.O.C. ***** válasza:
100%

Ha esetleg megszavazzák, akkor sem lesz egyből vége a fájlcserélőknek, hiszen hosszú idő még, mire áttolják a törvényt és kivitelezik.

Ez idő alatt a szervereket szépen elköltöztetik az európai szerver parkokról, ahol EU -nak nincs felettük hatalma. Ha pedig magát az URL elérhetőségét blokkolják, egyszerűen VPN szolgáltatással el lehet majd érni az oldalt.

Szóval fölöslegesen temeted még a torrentezést, ezzel csak max csatát nyernek, nem háborút.

Ezzel a húzással megint csak azzal b@.sznak ki, aki nem használ fájlcserélő oldalakat.

2018. aug. 8. 05:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Tessék itt van az EU első áldozatai:

[link]

[link]

[link]

Aztán onnantól követik majd, a torrentek, Online Filmes oldalak, valamint a Youtuben lévő Gameplayeresek, erről ennyit....

2018. aug. 8. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!