Magyar nyelvű beszédfelismerés (diktálás) létezik Windowsra?
#2 Amit írtam azt nem azért írtam, mert le kéne nyűgöznöd. Pont nem érdekel a munkásságod, nem is része a kérdésednek. Az a te magánügyed, rád tartozik. Ez csak egy újabb dolog, amivel nagyon villogni akarsz. Bár nem értem mire ez a pompa. A válaszomban még csak nem is az a lényeg, hogy én valami miatt beszólok, cikizek. Ez inkább csak hatásnövelő. Egyszerűen csak annyi, hogy volt egy ember, aki úgy érezte, hogy a tudásának megfelelően válaszol (még ha nem is hasznosan) és te a nem tetszésedet a másikat megalázva fejezted ki. Arról már nem is beszélnék, hogy magadat A Tökéletesnek állítottad be. Erről vontam le a következtetést, miszerint ez a stílus bizony konfliktust szül és lehetne ezt mérsékelni is főleg úgy, hogy közel sem vagy tökéletes (ahogy senki sem). Amúgy a kérdésem végét is olvasd el, ha még nem tetted volna. Ott válaszoltam érdemben is a kérdésedre.
#10 Igazat kell, hogy adjak, rutintól függően tényleg el lehet tökölni a telepítés után. Viszont azt is fontos megemlíteni, hogy az átlag felhasználónak semmi dolga sincs akármelyik Linux disztróval is. Lehetne, de minek mikor a Windows bőségesen kiszolgálja az átlag user-ek igényeit. Ez a "melyik rendszer jobb" kérdés szerintem nagyon függ attól, hogy ki mire akarja használni azt.
Na akkor elmondom hogy ha angol nyelven használod a Windows 10 et akkor nem is kell beszédfelismerő program. Az angol nyelvi csomagban benne van a beszédfelimerés. A windows billentyű + H billentyű vel tudod előhívni.
Bisztos hogy annyira sz.r a Windows?
Szerintem nem!
Csak érteni kellene hozzá és nem úgy írni véleményt hogy nem értesz hozzá zsenikém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!