Nem küldi el a biztonsági kódot az insta miért?
többször is rá nyomtam, hogy "kérj újat" de nem küldi el a email-címre, jelszóváltoztatós levél, megjön de biztonsági kód nem így nem tudok belépni instára, miért?
"Szokatlan bejelentkezési kísérletet észleltünk.
Fiókod biztonságának megőrzése érdekében egy biztonsági kódot küldünk neked, mellyel megerősítheted a személyazonosságodat."
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Ha valaki vissza szeretné kapni, ez is egy opció. Nekem így sikerult gyorsan :)
Nekem is ez volt a problémám. Ha 50x nem kértem új kódot a freemail-re, akkor egyszer se. De végül három nap próbálkozás után küldött kódot.
Hogy pontosan miért sikerült, azt nem tudom, de amit én csináltam:
1. Másik eszközről próbáltam belépni, amiről régen beengedett.
2. Hozzáadtam a freemail címet a facebookomhoz. (Facebook és az Instagram egy cég.)
3. Írtam a freemail supportnak. (Választ ugyan nem kaptam, de ez nem jelenti azt, hogy vmit nem csináltak.)
4. Más böngészőkből próbáltam belépni. (Végül így sikerült kódot kapni.)
Sok sikert és kitartást!
Sziasztok!
Ezen a reddit oldalon leírtak alapján, 5 hónap után végre újra meg tudtam nyitni az Instagram oldalam. Működik! Jött a kód, nem elsőre, hanem még rá kellett nyomni a kód újraküldésére.
Tessék: [link]
Az oldal betöltése után nyomj rá a "read more"-ra, majd rakd be egy fordítóba, ha nem tudsz angolul.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!