Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem küldi el a biztonsági...

Nem küldi el a biztonsági kódot az insta miért?

Figyelt kérdés

többször is rá nyomtam, hogy "kérj újat" de nem küldi el a email-címre, jelszóváltoztatós levél, megjön de biztonsági kód nem így nem tudok belépni instára, miért?

"Szokatlan bejelentkezési kísérletet észleltünk.

Fiókod biztonságának megőrzése érdekében egy biztonsági kódot küldünk neked, mellyel megerősítheted a személyazonosságodat."

2018. aug. 6. 20:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Hány percet vártál míg elkapott a pánik? Nem szabad egymás után többet kérni, mert egyrészt nem változtat semmit, másrészt megkapod majd egymás után mindet, utána az lesz a baja hogy túl sokat kértél.

Ha 1-2 órán belül sem kapsz újat, próbálkozz meg, de egy kéréssel.

2018. aug. 6. 20:07
 2/16 A kérdező kommentje:
egész jól viselem, tegnap este próbáltam meg 1x-er, semmi ma délelőtt rá nyomtam 10*-er hátha, semmi, most este megint megpróbáltam és semmi. :(
2018. aug. 6. 20:12
 3/16 anonim ***** válasza:
Jó címre küldi, amiben nincs letiltva a spam üzenetek fogadása, megnézted minden mappáját (van amit elrejt a rendszer és külön kis füllel nyitható csak le)? Megbízható e-mail szolgáltatód van? Freemail/citromail és egyéb nevenincs kis szolgáltatók sokszor képtelenek fogadni a leveleket. A rendszer kiküldi, de ők már nem kézbesítik.
2018. aug. 6. 20:17
 4/16 A kérdező kommentje:
Freemail megnéztem minden kuka, spam engedélyeztem minden szűrőt hogy bármi jöhessen, de semmi.
2018. aug. 6. 21:09
 5/16 anonim ***** válasza:

Freemail egy szutyok, oda nem kérj ilyen leveleket.

hotmail, gmail, yahoo, protonmail ezekre minden levelet magkapsz

2018. aug. 6. 21:56
 6/16 A kérdező kommentje:
És hogyan tudom megváltoztatni az emailt ha nem enged be? Nincsvalami supportjuk?
2018. aug. 6. 22:08
 7/16 anonim válasza:
Velem pont most zajlik ugyan ez. Utánanéztem és volt,aki azt írta, hogy 1 hónap után küldött kódot az insta az e-mailre, addig semmi. Már a 4.nap hogy nem tudok belépni és csak kérem a kódot, de semmi. Remélem minél hamarabb küld mert már kezd nagyon zavarni. Neked is csak ezt tudom ajánlani, hogy nyugi.
2021. márc. 24. 13:05
 8/16 anonim válasza:
Velem pont ugyan ez van, nem küldi a kódot. Kérdező, sikerült belépni azóta? Vagy valakinek sikerült?
2021. júl. 25. 10:51
 9/16 anonim válasza:
Velem is ez történik, hetek óta nem enged be, a biztonsági kód nem érkezik meg hiába kérsz többször is újat, yahoo-s e-mailre pedig de semmi... súgóban is mindent próbáltam már de semmi... Valaki esetleg valamit a témában?
2021. okt. 19. 13:31
 10/16 anonim válasza:
Csatlakoznék a fentebbiekhez, két hete nem enged be... Azóta sem sikerült megoldani egyikőtöknek sem? (Ha nem a válasz akkor is válaszoltok légyszi, hogy nincs megoldás vagy csak senki nem olvassa ezt a kérdést)
2022. jan. 3. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!