Valaki megtudja mondani ennek az accesspointnak a nevét/típusát?
Üdv. Lenne egy AccessPoint amiről csak egy képem van. Én ez alapján nem tudom megmondani a típusát de hátha valaki igen. Ezt szeretném kérni!
Előre is köszi!
KÉP: [link]
mi se, gyártók eszközei gyakran ugyan úgy néznek ki, még is más belül
meg nagyon apró, pixeles a kép, közelebbit nem tudtál volna?
amúgy az aljára szeretnek tenni cetlit, azon rajta szokott lenni a pontos típus (elején csak a márka van)
Nekem esetlegesen egy márka is elég, ha valaki tapasztaltabb esetleg meg tudná mondani. Sajnos nem tudok közelebbit csak ez van.
Előre is köszönöm!
<off>
Dejavu: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__8..
</off>
Ilyen kis felbontású képből aligha.
Ha esetleg leírnád a körülményeket (hol - melyik országban, városban, beltérben, kültéren, milyen épületnél - készült), esetleg tudod kihez tartozik (iskola, szolgáltató, stb...).
Amiből ki lehet indulni:
* 2*2 MIMO panelantenna (a felső négyszögletes doboz, 2 antennakábel megy rá) van rákötve
* tápfeladóról (az AP-től jobbra az a kis doboz) kapja a tápot és az adatot egy kábelen keresztül, tehát feltehetőleg beltéri kép, beltéri eszköz
* a LED-ek alul vannak rajta
Nézz szét pár magyar disztribútornál, hátha ráismersz:
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!