Tudnátok mondani olyan alkalmazásokat ami "elfedi" az Ip-címeket?
Van egy online játék ahol csak egy karakter engedélyezett. Készítettem új fiókot, viszont a régibe is sikerült belépnem. Az egyik karimról a másiknak szeretném átküldeni a cuccokat, meg a pénzt piacon keresztül, viszont az egy Ip-címen lévő karik nem látják egymás piacra kitett tárgyait.
(Próbálkoztam már inkognitó oldallal is de az sem segített)
Válaszokat köszi!
jáj.. nem ér ennyit az a játék :")
Nem igazán értek a gépekhez, és köszönöm aa választ! :)
Úgy gondoltam, hogy az egyikbe gépről a másikba pedig telóról leszek bejelentkezve, viszont sehogy nem műkszik.
Már nem igazán tudok mit kitalálni :x
Próbáltam már inkognitó ablakból, vagy más böngészőkből is, de semmi. Bár nem tudom ezek min módosítanak ilyenkor .. Tényleg nem értek hozzá
Akárhány-akármilyen eszköz csatlakozik ugyanarra a hálózatra (otthon amit mondjuk wifivel megosztasz), az IP-címetek ugyanaz lesz. Ezt nem befolyásolja a böngészők típusa vagy variációja, sem az inkognitó mód (nem csinál semmit az IP-címmel, csak az előzményeket nem menti el).
Mivel a játék online, elég csak egy gépet/telefont úgy beállítani hogy más IP-címmel jelentkezzen fel a netre. Ehhez egy VPN vagy proxy program kell, ami egy köztes szerverre csatlakozik és a forgalmadat is arra irányítja. Viszont elég sok játék képes észlelni és tiltani ezeket a csatlakozásokat, úgyhogy nem biztos hogy működne a dolog, meg kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!