Ma vettünk egy új routert és jól írom be a jelszót de csak annyit ír hogy mentve. Mit csináljak?
Jó lenne már a találós kérdések, meg barkóbák helyett normálisan, részletesen kifejteni a problémát. (Router típus, internet szolgáltató, modem típus (ha van), stb..) De úgy látszik ez a varázsa ennek az oldalnak, hogy minden információért könyörögni kell.
Gondolom a tolóddal cs*.szteted, az írja ki hogy mentve.
Először is lehetőleg vezetékes kapcsolaton keresztül számítógéppel be kell állítani rajta az internet kapcsolatot és a Wi-Fi -t. Egyéb infó hiányában én is azt mondom hogy lásd kézikönyv.
Ne privátba!
"Szia.Digi szolgáltató, és a router tenda N300 router. Minden telefon ami itthon van rátudott csatlakozni csak az enyém nem."
Először is nem tudom miért jó az embereknek a legganébb kínai hulladék márkákat megvenni, mert a szomszédnál barátnál már látott egyet működni, vagy mert az eladó ezt ajánlotta, mert ebből tudtak jó sokat garasokért felvásárolni. De mindegy, nem az én dolgom.
Ha az a teló más hálózatokkal jól működik, akkor esetleg érdemes csatornát váltani a routeren.
Ja. És ilyenkor az a szokás nálunk, hogy tilos leírni azt hogy hogyan sikerült, mert különben a végén még más is tanulna belőle, aki rátalál e-kérdésre.
Szóval gratula, ez is pipa. Big lájk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!