Van olyan DIGI-s akinek már megemelték alapból 1GBPs-re a sebességét?
Tehát nem ennyit fizet eleve elő, hanem az ígért optikai bővítéssel, a 100/100 helyett már 1GBPS sebességet kap?
Nem kell ehhez eszközcsere?
ügyfélszolgálat azt mondta majd sorjában haladnak, és majd a számlából látszik, ha már 1000-es a net.
Eszközcserét nem mondott.
De 100-ra fizettek elő?
Budapesten?
#2 vagyok:
Nálunk csak a házban (Budapesten) a kötődobozig jön be az optika, onnantól marad az utp. Először nagyjából fél éve vettem észre a számlán, hogy DIGINET 1000 van ráírva. 100-asra kötöttem szerződést még jó pár éve, és az "átállás" után nem változott az összeg.
Az ügyfélkapu diginet 100-at ír, szóval nekünk nincs még váltás akkor :(
Köszi!
# 13
igen Diginet 100 és Budapest. valamit a dobozban állítgattak, azt ez lett :)
Itt csak a házban van egy műanyag doboz, meg egy fekete kábel megy benne le/fel. Lakásba semmit nem hoztak be. Tavasszal furkáltak a házban, azóta semmi.
Router gigabites, gép i7, gigabit lan, le kéne kezelnie elvileg, wifi is ac-s, Max Speed 867 Mbps szóval egy 400mbit körül kéne majd hozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!