Melyik Telekom csomagot válasszam?
Feltöltőkártyás vagyok a Telekomnál.
NetPlusz S csomagban voltam eddig. Kb. 600 ft volt havonta a mobilnet, és ha elhasználtam a 200 MB-ot belassították és tovább netezhettem.
Nos, ez megszünt. :(
Milyen netet érdemes vennem?Telefonálni nem szoktam. Csak a Messengert használnám az idő nagy részében meg néha felnéznék a Facebookra, Instagramra. Tanácstalan vagyok.
Akkor a legjobban szerintem azzal jársz, ha megrendeled a Maraton 4 GB netet 3559 forintért. Lehet, hogy ez soknak hangzik, viszont ez nem megújuló csomag, addig használhatod fel, amíg el nem fogy a 4 GB. Tehát nem jár le. Fontos, hogy a Maraton netet rendeld meg, mert van 30 naponta megújuló adatcsomag is, de 4 GB-ot nem hiszem, hogy egy hónap alatt "elfogyasztasz".
Így 0,87Ft/MB-ra jön ki a díj. Ez a legkedvezőbb ár, cserébe egyszeri nagyobb költség.
A fenti 200 Mb adatforgalom így 174 Ft-ra jön ki. Természetesen ha elfogy, újra kell rendelni, itt nincs lassítás, de amíg van a 4 GB-ból, addig használhatod.
Erről a csomagról beszélek: [link]
Kérlek vigyázz, nehogy megújuló internetet rendelj.
Nagyon köszönöm!!! Igazad lehet!
Ezt kipróbálom mindenképp...ha csak messengeren beszélgetek remélem jó sokat ki fog bírni.
Figyelni fogok hogy a maratont rendeljem ne pedig a megújulót! :)
Ez kibír vajon 2 hónapot?
Még egyszer köszönöm. Emellett döntöttem. :)
Használattól függ. A 200MB hány napra volt elég?
A 4GB az 4096MB. Több, mint a hússzorosa a 200MB-nak.
Igazából egy nap alatt is le lehet használni, ha pl. filmet töltesz le vele, de hónapokig is elég lehet. A Messenger nem fogyaszt nagy adatforgalmat, arra sokáig elég lesz.
A 200 MB 2 napra volt elég de úgy, hogy azzal instagrammozzam, menetrendet néztem, puskáztam netről...😂
Ez azt jelenti hogy legrosszabb esetben is de 40 napig bírnia kell!
Nagyon köszönöm a választ!
Ment a zöld kéz....👍 +++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!