Megbízható a wish? Részletek lent!
A Wish egyik nagy trükkje a kamu felárazás. Azt hiszed hogy hatalmas akcióban van részed, és többször akkora eredeti árról van jelenleg leárazva a termék. A valóság az, hogy soha nem volt annyi az áruk, ez csak egy pszichológiai trükk. Ha megnézed más kínai oldalakon ugyanazt a terméket, akkor látni fogod hogy máshol is ugyanannyi az áruk, de a leárazás rajtuk csak pár tíz százalék és nem 80-90% ahogy Wish-en előadják.
Ha egy fejhallgató ára 5000 forint, akkor az kb 2-3000 forint értékű kínai gagyi tömeg gyártott fejhallgató, amin már rajta van az eladó nyeresége az eladáskor. De azt fogják ráírni hogy 30-50 ezerről lett leárazva. És ezt rengetegen beveszik.
A másik probléma az oldallal a megtévesztő termékkép, leírás, és elnevezés. A több kiegészítőt tartalmazó csomagban mindig a legolcsóbb termék ára kerül kiírásra, és majd csak fizetéskor veszed észre hogy a főtermék valódi ára megjelenik. Ez egy másik trükk, azt hiszik hogy ha már ideáig eljutottál akkor nem fogsz más oldalon böngészni, hanem inkább ott megveszed.
Műszaki termékeket ne.
Lutri a működésük is,meg a kiszállitás,hónapok.
Meg NAV megcsípheti a műszaki terméket.
Persze hogy "megbízható". Itt van egy gyöngyszem mindjárt a te utánad feltett kérdésben:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Akkor már inkább eBay
Én nem szeretem a Wish-t. Nem bízok benne..
Én szeretem a Wisht.nagyon ötletes kütyüket lehet venni, lsd.Facen, a Kütyübazár oldal,mind onnan van, 3x os áron adják tovább.
100 ból kb. 1 volt ami gyengébb minőségű, vagy kicsi lett, de visszafizették az árát,és meg is tarthattam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!