Van olyan, hogy Vpn-t használok, de nem kapok új IP címet? (Linux)
Figyelt kérdés
Adott egy Linux Ubuntu op rendszer. Eddig külön alkalmazással használtam a vpn-t,ahol kényelmesen be lehetett állítani,hogy melyik szerverhez akarok csatlakozni.De meguntam,hogy minden egyes indításnál be kell pötyögni a sudo jelszót,ezért open vpn-t telepítettem,és beállítottam(külföldi átjáró) egy tutorial alapján.A bajom most az,hogy az a gép kiírja,hogy létrejött a vpn kapcsolat,meg itt a kis lakat ikon is....de az ip címem maradt a régi. Elképzelhető,hogy valami baj van,vagy így a saját ip címemmel történik a titkosítás?2018. júl. 7. 13:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!