Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha CS:GO ban csak egyéni...

CHARUSSO kérdése:

Ha CS:GO ban csak egyéni játékban saját mappon használok hacket akkor kapok vacot?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég egyik osztálytársammal 1 vs 1 eztünk és valahogy gyanús lett nekem hogy kb bárhol vagyok egyből lekap ... én mondtam is hogy kapcsolja ki meg minden de arra fogta hogy ő nem csak csak van kb 2000 órája cs ben (amúgy kb silverben van ő is) aztán lecsekoltam a consolet és észrevettem hogy az sv_cheats be van kapcsolva szal jah ... és elakarom hivni egy visszavágóra ahol én csinálom a mappot és nem lesz bekapcsolva a sv hogy ő is lássa hogy nem csalók ... azt kabummm toszántosz :D

Azt ennyi :D

17/F

2018. ápr. 7. 19:28
 1/1 anonim válasza:

Igen, akkor is vacot kaphatsz.

Az sv cheats parancsot beírta, aztán az r_drawothermodels 2 parancsot, ami konkrétan egy wh :D Biztosan azt használta.

2018. ápr. 7. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!