QTorrent lassu feltöltés gyorsitása?
egyátalán nem értek hozzá, kezdo vagyok ma kezdtem el filmeket leszedni, annyit tudok amit leszedek vissza is kell tolteni masok érdekében. statisztikákat megnéztem 25gb szedtem ma le egész nap megy a gép joformán es kemény 340mb toltottem fel. 28-30kb/s tolt fel a gepem és akkor még sokat is mondtam. Mi lehet az oka?
Telekomos vagyok, letoltésem: 900mb fel 120mb/s mi a probléma?
uTorrent*
A feltoltes normalis ,hogy lassabb mint a letoltes ,nekem 70mbps-el szed le de csak 30korul tolt fel(speedtest szerint). A te esetedben nevetsegesen nagy a kulonbseg (vagy csak szuneteltetted/leallitottad a torrentet) ,de nem hiszem ,hogy nagy baj lenne belole. A telefonos szolgaltatok ilyen szempontbol nagy g€cik,nagyon korlatozzak a sebesseged. Haverom 15mbps-el tolt le torrenten megosztott mobilnettel (enis neztem,hogy ez mi,mert nekem Digi kabelnet is csak 6mbps-ig megy fel) viszont fel csak 200-300kbps-el.
értem, akkor visszafogom a letöltést egy kicsit illetve van valami arany?
Mennyit kell mondjuk visszatolteni? Ha 25gigat szedtem eddig le, nem szeretnek tiltást kapni!
Most is töltenek le rólam és szokás szerint 10-20kb/s hallottam valamit h a tuzfalnal ki kell kapcsolni ezt valaki eltudna mondani mi ez?
#3 - 5 evig toltogettem le még anno BeLoadrol ugy,hogy sose toltottem semmit vissza. Vegul megszunt az oldal😅
Most is evek ota toltogetek le a Ztrackerrol visszatoltes nelkul megis azt irja ,hogy 3x annyit toltok fel mint le...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!