Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gardrobcsere segítség?

Dj Bax kérdése:

Gardrobcsere segítség?

Figyelt kérdés
tegnap óta nem jön be gardrobcsere oldal mi lett vele nem tudjátok? még mondjuk megpróbálom rendszer visszaállítást de nem biztos hogy megoldja
2018. júl. 4. 15:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
én is remélem hogy nem tart nekik soká megcsinálni
2018. júl. 5. 15:41
 12/18 A kérdező kommentje:
érdekes hazajöttem ittm ár működik de még a szállón nem működött az oldal mia lehet az oka????
2018. júl. 6. 22:26
 13/18 A kérdező kommentje:
érdekes tegnap még szállón nem volt jó hazajöttem és itthon meg működött már megjavult volna vagy nem tudom mit csináljak ha szállón nem lenne jó majd meginnt nem kellene szolgáltató függőnek lennie mert ez nem olyan oldal amit tiltania kellene szolgáltatónak
2018. júl. 7. 10:55
 14/18 A kérdező kommentje:
meg ezért ne kelljen már újratelepítgetéssel szórakozni hát ne megoldás már próbáltam vírusirtót addig kikapcsolni hátha az fogja de nem
2018. júl. 7. 10:56
 15/18 A kérdező kommentje:
nektek jó már írjatok akiknek korábban nem volt jó lehetőleg olyanok
2018. júl. 7. 10:56
 16/18 anonim válasza:
Nekem még mindig nem, tesóm teloján igen...
2018. júl. 7. 20:22
 17/18 A kérdező kommentje:
na már most ettől a pillanattól itthon se működik már akkor 1 hete lesz lassan hogy nem működik remélem minden visszaáll a régibe még szerencsére meg tudtam nézni itthon hogy feladták a csomagomat
2018. júl. 8. 21:17
 18/18 A kérdező kommentje:
meg ne úgy legyne nekik a probléma hogy hónapokig vagy fél évig vagy netán isten ments megszűnne az oldal olfják meg hamar meg miért szenvednek iylne oldallal mikor ebbe semmi illegális nincsen
2018. júl. 8. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!