Dj Bax kérdése:
Gardrobcsere segítség?
Figyelt kérdés
tegnap óta nem jön be gardrobcsere oldal mi lett vele nem tudjátok? még mondjuk megpróbálom rendszer visszaállítást de nem biztos hogy megoldja2018. júl. 4. 15:50
1/18 A kérdező kommentje:
nem javult meg demi lett vele nem is találja anet azt írja ki megszüntették volna törölték volna vagy mi van vele? pedig olyna jó oldal jó cuccok vannak rajta még szerencse hogy a címet meg tudtam adni utalás után hogy küldjék a cuccot
2018. júl. 4. 16:10
2/18 belapus válasza:
Nálam, ebben a pillanatban, semmi baja sincsen az oldalnak.
4/18 anonim válasza:
Atiranyit valahova....nem jon be
5/18 A kérdező kommentje:
nem tudom akkor mit javasoltok? mert amelyik időpontra visszaállítottam a rendszert akkor még egésdzen biztosan működött
2018. júl. 4. 17:31
6/18 belapus válasza:
Talán a szolgáltatónál lehet gond ?
Ahogy írtam ( pü-ben is), Dél-Alföld, UPC okés, még mindig.
7/18 A kérdező kommentje:
dfe szolgáltatónál is mi lenen agond mint tv be is hoyg ezzel azzal nem egyeztek emg ez hülyeségnek tűnik nekem
2018. júl. 4. 17:47
8/18 A kérdező kommentje:
meg akik még írták hogy szintén nem jó nem hiszem hogy esztergom vagy környékiek lennének és egomnetet használnának
2018. júl. 4. 17:50
9/18 belapus válasza:
Már nálam sem jó, de egy másik, hasonló kérdésre a Facebook oldalukon lévő információt idézték, miszerint domain problémájuk van.
10/18 anonim válasza:
Remélem minél hamarabb,sikerül helyreállítani.Én éppen egy,beérkezett utalás után szerettem volna csomagot feladni,de akkor szembesültem vele,mikor éppen a postára indultam.És a vásárló adatai,címe a gardrobcsere fiókom üzeneteiben van.Így nem tudtam feladni a ruhákat.Ez eléggé kellemetlen.Csillagszem nevű felhasználó,ha olvasod ezt a fórumot,illetve ezt a hozzászólást,kérlek írj privátban,hogy egyeztethessük az adatokat mert addig nem tudom feladni. :-( Üdv: Barbey
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!