Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Linkedin. Mi ez pontosan?

Linkedin. Mi ez pontosan?

Figyelt kérdés

Egy magyarországi cég, magyarosan hangzó nevű területi igazgatója , német nyelven írt pár szót, hogy meghívna a rendszerhez való csatlakozásra.

Olvasgattam a neten erről , de azért szeretnék valakitől véleményt kérni. Mi előnye származik a hívó félnek és a meghívottnak ?

2018. jún. 22. 09:26
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

Nagyon fontos, hogy nehogy elmondd milyen cegrol van szo. Akkor esetleg tudnak bovebben valaszolni.

Igy latatlanban ez sima spam. Eddig semmit sem tudta "A Rendszer"-rol, akkor miert akarnal csatlakozni.

2018. jún. 22. 09:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy az a kerdesed, hogy mi a Linked-in??
2018. jún. 22. 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:

"LinkedIn (/lɪŋktˈɪn/) is a business and employment-oriented service that operates via websites and mobile apps."

Forrás: [link]

Szóval egy üzlet és foglalkoztatás orientáltságú szolgáltatás. Ha úgy tetszik: üzleti Facebook, ahova egy szakember feltöltheti szakmai tapasztalatának, képzettségének leírását, egy cég meg a portfólióját, így ez a két fél egymásra is találhat.

2018. jún. 22. 10:28
 4/5 anonim ***** válasza:
A meghívónak szerintem semmi.
2018. jún. 22. 10:52
 5/5 A kérdező kommentje:

#1-es.

Jól megmondtad a tutit.

Ha eddig nem tudtam semmit a csoki fagyiról, akkor miért akarnék belenyalni , hát nem igaz ?

Nem állítottam, hogy belenyalnék, csak gondoltam ha már megkérdezték, hogy belenyalnék e, akkor azért megkérdezem az olyanokat , akik már láttak olyan embert , aki nyalt ilyet.

:)

2018. jún. 22. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!