Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a LinkedIn...

Mi a véleményetek a LinkedIn weboldal hatékonyságáról? Lehet eléggé gyorsan egyszerű és biztos munkát találni ott?

Figyelt kérdés

Vagy pedig tele van hamis hirdetésekkel csak azért, hogy a látogatókat generálják?, mint oly sok hasonló munkaközvetítő oldalnál.

Egyszerű customer service munkát keresnék ott.

Előre is köszönöm szépen a válaszokat.

2017. dec. 7. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem szoktam álláshírdetéseket bogarászni ott, de szinte napi jelleggel betalálnak valami melóval, szóval nem hiszem, hogy kamu lenne a sok hírdetés. Baromi nagy szakember hiány van Magyarországon.
2017. dec. 7. 13:11
 2/3 anonim válasza:
100%
A LinkedInes álláshirdetések nagyon drágák, biztos lehetsz benne, hogy az ottani hirdetések léteznek. Én ott találtam a legutóbbi munkám, Professionön talán ha a munkahelyek 20%-0 jelzett vissza, addig innen szinte mindegyik és a legtöbb helyre be is hívtak. Az viszont tény, hogy itt sokkal kevesebb is a lehetőség, mert drágább a hirdetés
2018. jan. 14. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igazából fejvadászok szeretnek ott keresgélni, szóval ha elég vonzó az adatlapod nem kell semmit csinálnod, csak megvárnod, hogy megtaláljanak. Én pont ma megyek egy interjúra, mert az egyiket nem sikerült lekoptatni azzal, brutál magas fizetési igényt nyögtem be. Gondoltam adok akkor nekik egy esélyt, hogy elcsábítsanak.
2018. jan. 17. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!