Mit csináljak, ha egy féltékeny fiú bosszúból folyamatosan jelentgeti a profilom Facebookon?
Sziasztok!
Volt egy srác, aki nagyon kapart utánam, annak ellenére, hogy jeleztem neki már az elején, hogy nem szeretnék tőle semmit, és azt kértem, hogy ezzel legyen tisztában, mert én nem szeretném átverni.
Folyamatosan nyomult, én pedig rá se hederítettem. Mielőtt letiltottam, folyamatosan írogatott,hogy ha nem írok vissza neki, jelenteni fogja a profilom, és nem lesz egy perc nyugtom sem...Nem törődtem vele.
Azóta visszahallottam, hogy tényleg megtette, sőt, több barátját is megkérte, hogy cselekdjen ugyanígy. Nem tudom, milyen indokkal,mikor több, mint 1000 ismerősöm van, minden adatom rendben van,a nevem, minden...
Tényleg igaz, hogy ha elég sokan jelentenek egy profilt, akkor automatikusan letiltják, akkor is, ha nincs rá ok? Mit tegyek? Kérlek, segítsetek, nagyon szomorú vagyok!
nem letiltják, felfüggesztik, ha például nem valós személynek próbál jelenteni, és a facebook úgy gondolja, lehet benne valami...ha egyszer igazoltad magad, onnantól jelentgethet akárhányszor, többet nem fog vele foglalkozni vele a fb.
minden máshoz meg okok kellenek...és sokszor még az sem elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!