Miért írja az nCore egy torrenthez, hogy "stopped", mikor folyamatosan töltöm vissza qBittorentben?
Figyelt kérdés
Tehát miért nem jelzi ott, hogy milen arányban töltöttem már vissza. qBittorent szerint már 0,26-nál van a ratio, de nCore-on 1 órája nem frissült. (félóránként szokott)2018. márc. 31. 17:54
1/6 A kérdező kommentje:
Mióta váltottam utorrentről sokszor tapasztalom azt, hogy a ratio nem egyezik meg azzal, amit az nCore oldalán látok. A qBittorrent sokkal többet "mond".
2018. márc. 31. 18:01
2/6 anonim válasza:
Nincs várósorban? Az egyenlő a stoppolással.
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs, mivel friss torrent, folyamatosan tudom tölteni visszafelé, ha nem is túl erősen, de már 0,39 a ratio a qBittorrentben, nCore-n most 0,194 csak.
2018. márc. 31. 18:11
4/6 A kérdező kommentje:
Szóval időközben frissült az nCore, de nem a helyes értéket írja, vagy akkor a kliensben nem a helyes érték van...
2018. márc. 31. 18:12
5/6 anonim válasza:
Mivel a tracker csak fél óránként frissít, ezért minden az utolsó frissítés óta eltelt feltöltés csak a kliensben fog látszódni. Akkor lesz egyenlő a két szám/arány folyamatos feltöltés esetén, ha pont abban a percben egyezteted a két számot amikor frissít a tracker. Ha tovább vársz akkor a kliens tölt továbbra is, és változik az arány is, de a tracker ezt már csak a következő frissítésnél követi le.
Azok alapján amit írtál, nincs semmi gond. A tracker frissített és elszámolta a változást.
6/6 A kérdező kommentje:
Csakhogy azután frissített, miután kiírtam a kérdést, és mint ott van a kérdésem alatt is, akkor 0,26 volt, frissítés után meg nCore-ban még mindig csak 0,194.
2018. márc. 31. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!