Facebook rejtély. Ki oldja meg nekem?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki nem ismerősöm facebookon, de vannak közös ismerőseink. Megnéztem az adatlapját és láttam, hogy új albumot tett fel, üzenőfalra feltöltött képek címen. Rákattintottam, azt írta ki, hogy nincs kép ebben az albumban, pedig előtte láttam, hogy van alapértelmezettnek beállított kép. Aztán visszamentem az adatlapjára, de már az albumot sem jelezte ki. Másnap megnéztem megint ott volt az album és az is, hogy 12 órája módisította, de megint rákattintottam, megint azt írta i, hogy nincsenek benne képek, aztán megint eltűnt az album is. Majd harmadszorra is megtörtént ugyanez egy nappal később. Ez ilyenkor mit jelenthet vajon?2010. jún. 16. 14:20
11/11 A kérdező kommentje:
jaj ne már...azt hittem valami eredetibbel vágsz vissza. az életemet mertem volna rá tenni, hogy ezzel a sablonos jaj te nem vagy ott dumával jössz. pedig már kezdtem én is élvezni ezt a kis vitát, de így már elég uncsi.:)
2010. jún. 17. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!