Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook rejtély. Ki oldja...

Facebook rejtély. Ki oldja meg nekem?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki nem ismerősöm facebookon, de vannak közös ismerőseink. Megnéztem az adatlapját és láttam, hogy új albumot tett fel, üzenőfalra feltöltött képek címen. Rákattintottam, azt írta ki, hogy nincs kép ebben az albumban, pedig előtte láttam, hogy van alapértelmezettnek beállított kép. Aztán visszamentem az adatlapjára, de már az albumot sem jelezte ki. Másnap megnéztem megint ott volt az album és az is, hogy 12 órája módisította, de megint rákattintottam, megint azt írta i, hogy nincsenek benne képek, aztán megint eltűnt az album is. Majd harmadszorra is megtörtént ugyanez egy nappal később. Ez ilyenkor mit jelenthet vajon?
2010. jún. 16. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
buggos a facebook vagy letiltott
2010. jún. 16. 14:26
 2/11 A kérdező kommentje:
de az adatlapját meg tudom nézni...ha letiltott volna, akkor semmit nem látok nem?
2010. jún. 16. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
hát nem tom akkor nem tudta normálisan felrakni a képeket kérdez meg egy ismerősöd pl bnőd ő látja e.... ennyit tudok mondani
2010. jún. 16. 14:32
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Hú micsoda fontos, nagy problémáid vannak. Taigetosz pozitív vagy erősen.
2010. jún. 16. 14:40
 5/11 A kérdező kommentje:
irigykedj csak, hogy jelenleg ez az életemben a legnagyobb probléma idióta!
2010. jún. 16. 14:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért irigykednék a kicsinyes problémáidat illetően? Szánlak inkább.
2010. jún. 16. 17:31
 7/11 A kérdező kommentje:

hát köszi, de nem kell szánni. nincs miért:)

azt mondjuk nem tudom megérteni, hogy mi a f@sznak reagálsz a kérdésre, ha nem érdemi választ adsz, csak nekiállsz rosszindulatúskodni, meg tudnád mondani, ez neked miért okoz örömöt? ja, bocs, tudom, mert seggfe j vagy:)

2010. jún. 16. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Szeretek alsóbbrendűekkel vitatkozni. Amúgy vicces ahogyan védeni próbálod magad és közben te magad is olyanokra reagálsz amik nem is érdekelnek.
2010. jún. 17. 12:26
 9/11 A kérdező kommentje:
ezzel azt bizonyítod, hogy te magad is alsóbbrendű vagy. ugyanis azok, akik magukat felsőbbrendűnek vallják, nem is szoktak foglalkozni az alsóbbrendűnek titulált személyekkel, nemhogy vitatkozzanak velük...ezek szerint, ha te szereted ezt csinálni, azzal arra a következtetésre juthatunk a fentiekből levezetve, hogy te magad is alsóbbrendű vagy:) lawyered!
2010. jún. 17. 13:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Honnan tudhatnád mit hogy szokás? Hisz te nem vagy ott. De sebaj, könnyed szórakozás ez nekem :).
2010. jún. 17. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!