Nincs internet miért, a többi lent?
Adott egy frissen telepített gép Windows 7-el. Az a problémám hogy azt irja: Nem rendelkezik érvényes Ip konfigurációval / Nem azonosítór hálózat, Nincs internet hozzáférés. Router van de ha " direktbe" kötöm össze a géppe vagyis a routert kihagyom akkor is ez a probléma. Driverek frissítve. Nincs letiltva a biosban a hálózati kártya ( Nvidia Nforce). Úgy sikerült netet varázsolni a gépre hogy router re csatlakoztam telefonal és usb megosztást engedélyeztem. Így is sokáig keresi a hálózatot néha megtalálja de általában itt is a fent felsorolt hibákat produkálja a gép .
Illetve azt vettem észre hogy a vezérlő pultban a hálózat és internet menü pont nem válaszol hagy csak tölti a beállításokat. De a vezérlő pult más részeivel ilyen probléma nincs.
Mi lehet a baj? Az alaplapi hálózati kártya tönkre ment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!