Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki rendelt már wishről?

Valaki rendelt már wishről?

Figyelt kérdés
Valaki rendelt már wishről macbookot vagy egyéb drágább holmit? Mik a tapasztalatok?

2018. jún. 11. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én gyakran rendelek wishről, de drága holmit nem vennék. Ott szerintem semmi nem eredeti
2018. jún. 11. 22:55
 2/3 fairi1 válasza:

Wish, én inkább szerencsejátéknak mondanám. nem tudod biztosan mikor mit kapsz.

leírás sokszor kamu wishen, és ha nem figyelsz jól, vagyis nem értesz angolul akkor teljesen más terméket kapsz.

Azt hiszed laptopot rendelsz de csak egy táskát, védőfóliát kapsz. csak ésszel szabad bármit venni, és nem kell foglalkozni hogy az app sietett, ne aggódj a alapkedvezmény nem tűnik el 10 perc múlva se. Villámvásáron se olcsóbb a termék. Olvasd el mások mit mondtad, ami nem magyar google translate-be másold be. Ha eladónak még nincs értékelése vagy terméken nincs értékelés ne is foglalkozz azzal. Elhiheted egy terméket többen árulnak. Wish egy gyűjtőoldal, csak egy felület!!!

Ha kamut kapsz vagy rosszat ügyfélszolgálat tényleg segít, igaz egy chatprogram. termék lefotózása jó minőségben (automatikus képfelismerés kényes), és a baj leírása tőszavakban. Nem kell litánia úgyse értik.

Nem jön meg, ahogy letelik a határidő amit adtak írj, ne várj, többit mondják mit kell tenni.

7 naponta adnak kedvezménykupont, és ritkán ha visszagombot nyomsz 5% felajánlanak. Még ritkábban ha gyorsan rendelsz akkor adnak akár 20%-os kupont. van lehetőség valakivel együtt venni valamit, akkor 10% adnak az árból.

Párezer forintot csodát ne várj, nem fog életed végéig jó lenni. ne felejtsd amin adják ár azon már haszon is van!!!

paypal-lel fizetünk, nem bankkártyával. paypalnél is van vásárlói garancia, 180 nap fizetéstől!

2018. jún. 12. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Apró dolgokat érdemes rendelni inkább. Ruhát ne rendelj mert én nagyon befürödtem velük, nem is a méret miatt, hanem az anyag minőség miatt csalódtam bennük, de több ismerős is panaszkodik. Viszont apró termékeket, tárgyakat érdemes vásárolni mert elég jó minőségűek. Én rendeltem már kutyajátékot, hámot, telefontokokat, napszemüveget ami gagyinak tűnt fényképen, viszont a valóságban iszonyatosan jól néz ki, és baromi jól látok vele, szépen szűr, semmi problémám vele. Olcsóság terén meg azért olcsó mert közvetlen a Kínai forgalmazótól jön és ugye nincs áfa meg semmi egyéb amit a hazai boltokban vagy nálad az ottani boltokban veszel meg jóval drágábban, mert az áfa mellett még a bolt tulaj haszna is rajta van. A posta költség is olcsó bár az sok mindentől függ, méret stb... általában 250-300 Ft a komolyabb nagyobb csomagok pedig maximum 1000 Ft de azokat ajánlva küldik tetehát arra jobban vigyáznak. Én már rendeltem vagy 50 terméket wishen és azok közül csak 3 ruha volt amiben csalódtam és egy telefon tok ami nem érkezett meg egyszerűen, de az árát vissza utalták.
2018. jún. 12. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!