Nem tudom miért állítják be rengetegen a külföldről rendelést zsákbamacskának. Azt kapod amit kértél, elenyésző az eset hogy félreértés miatt (tehát nem szándékos átverés) mást kapj.
2018. ápr. 28. 11:36
2/8 anonim válasza:
"Nem tudom miért állítják be rengetegen a külföldről rendelést zsákbamacskának"
Nem is tudom.
Talán egy videókamera 5000Ft-ért, ami egyébként 50.000 lenne?
Peeersze hogy nem szándékos megtévesztés és biztos azt kapod amit kértél....
És akkor még nem beszéltünk arról hogy elektronikus cuccnál ha a garanciáról is álmodsz akkor 10.000 Ft csak a visszapostázás.
Remek!!
2018. ápr. 28. 11:52
3/8 anonim válasza:
Nem a Wishre értettem, az kategorikusan kerülendő oldal. A reklámozási stratégiájuk túl jó és ezért sok ember figyelmébe kerülnek, de amúgy trash oldal. Értelmes embernek ez azonnal leesik ha megnézik a termékek leírását és árát, így eleve nem rendel róluk. Így én ennyit kinéztem a kérdezőből hogy nem dől be egy ilyen oldalnak.
2018. ápr. 28. 11:59
4/8 anonim válasza:
A Wish konkrétan benne volt a kérdésben, erre linkeltem pár cuccot, de lehetne akár telefon is.
Az Alinál meg a horribilis garanciaköltség - posta - miatt nem érdemes normális értékű telefont venni.
2018. ápr. 28. 12:08
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolóknak, de annyit hozzáfűznék hogy megnéztem a termékleírást. És NEM telefont vagy tabletet vagy ilyesmit kérdeztem. Telefontokról van szó, amit mondjuk 1200 helyett pl.:600 ért kínálnak, tehát nem horribilis különbség, csak személyes tapasztalatokea voltam kiváncsi. Köszönöm első.
2018. ápr. 28. 12:15
6/8 anonim válasza:
En eddig 6 tokot rendeltem 3 fajta telefonra. Mindegyik elobb megérkezett, jo minőségű volt, azt kaptam amit a képen láttam. Érdemes megnezni hogy hany felhasználó értékelte jónak a boltot, a számok nem szoktak tévedni.
Na szerintem a wish megbizhatosagarol ennyit. Realis ar nagyon xddd
2018. máj. 11. 22:43
8/8 anonim válasza:
Több telótokot is rendeltem többféle telóra a wishről de mind tökéletesen megfelelő mind méretben mind minőségben. És ugye jóval olcsóbb mint a boltban. Csak ajánlani tudom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!