Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google büntetés esetén mit...

Google büntetés esetén mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
99%, hogy megbüntetett a Google. Pár hetes oldalamhoz megbíztam egy emberkét, hogy segítsen a keresőoptimalizálásban. Elég szépen jött felfele az oldalam, így hagytam, hogy tovább csinálja. Viszont az utóbbi napokban egyre rosszabb és rosszabb helyekre került az oldal, főleg a legfontosabb kúlcsszóra, szinte arra mára már el is tűnt a keresőből. Kiderült, hogy Fiverren vett pár linket (nem sokat), valószínűleg ez lehet a baj. Mit tudok tenni. Egyáltalán hol tudom leellenőrizni, hogy valóban ez-e a probléma?

2018. máj. 30. 06:20
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Kínos.
2018. máj. 30. 07:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatba lépsz a google-lel de 99% hogy nem érsz el vele semmit.
2018. máj. 30. 08:36
 3/7 A kérdező kommentje:
De ha rákeresek így, hogy site:valami.hu "kulcsszó", akkor ott az első találat, szóval valószínűleg mégis ott van. Meg ha search consolban rámegyek, hogy megtekintés Google-ként, majd beindexelem, felhoz a 2. oldalra, aztán pár óra múlva egyre lentebb visz. Most megszűntettem a kulcsszóhalmozást, javítottam egy-két dolgon, újraindexeltem, kíváncsi vagyok mi törrénik. Azt olvastam, hogy a linkek önmagukban nem okoznak tartós büntetést, 1-2 hét alatt helyrejön. Nem is tartom ezz igazságosnak. Most őszintén, ennyi erővel a konkurenciát 20-30 dollárból tönkre lehet tenni...
2018. máj. 30. 08:44
 4/7 Shaddark ***** válasza:

Biztos hogy megbüntettek?

Erről szerintem küldtek volna levelet, kizártnak tartom hogy ne értesítsenek róla.

Amúgy a legtöbb oldal (a google is) személyre szabott keresést használ, így nem ér már annyira soka az optimalizálás. Egyszer érdemes rendbe rakni az oldalt (keresőszavak etc...), de utána szerintem kidobott pénz.

Mivel mindenki más is optimalizáltat, készülnek új honlapok, így ha egyszer megcsinálják és vannak versenytársak, napok alatt lemegy újra alulra...

Ha állandó jelleggel foglalkozik vele support talán úgy van értelme, de én ránéznék másoknál is hogy kinél hanyadiknak hozza be személyre szabott kereséskor...

2018. máj. 30. 09:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Inkognitóban szoktam nézni, 3 telefonról és egy laptopról, meg néha egy számítógépről + serplab. Lehet, hogy csak Google Dance? Fiatal még az oldal és össze-vissza mutatja? Mert amúgy minden eszközön mindig más. Ha telefonon jó a helyezés, akkor laptopról nem, ha laptopról jó, aklor meg telefonról nem. Egyébként azt is észrevettem, hogy a számomra legfontosabb kúlcsszóra csinálja ezt a legjobban, a többi kúlcsszóra stabilabb.
2018. máj. 30. 15:24
 6/7 Z. Tamás válasza:

A Pingvin algoritmus létezése óta már nem igazán érdemes linkeket vásárolni, pláne nem a Fiverr-en vagy hasonló oldalakon. Valószínűleg ez tette gyanússá az oldaladat a Google szemében. Érdemes lenne alaposan átvizsgálnod a linkprofilodat, és kiszelektálni majd eltávolítani a rossz bejövő linkeket. Van erről egy ingyenes videó sorozat a You Tube-on, itt találod meg:

https://www.youtube.com/watch?v=J_xsT6fI6Fc

2018. aug. 18. 19:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Már nam aktuális, de azért köszönöm! Apróbb válroztatásokon kívül semmi nem történt, mégis hetek óta több kulcsszóra is első oldalon van már, szóval megoldódott. :)
2018. aug. 19. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!