Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Büntetést kaptam az egyik...

Büntetést kaptam az egyik Torrent oldalon?

Figyelt kérdés
Büntetést kaptam egy Torrent oldalon. Mit csináljak,hogy a büntetés eltűnjön? Kezdő torrentes vagyok :D

2017. nov. 11. 19:42
 1/9 A kérdező kommentje:
Letöltési megvonásban vagyok. Ha többször ezt csinálom akkor ki tiltanak vagy Pénzbüntetést kapok?
2017. nov. 11. 19:44
 2/9 P.O.C. ***** válasza:

Pénzbüntetést?! Ezt remélem csak viccből mondtad. :D

Amúgy ha nem teljesíted a seed kötelezettséget, vagy más szabályt szegsz az oldalon, akkor először letöltés megvonás x ideig, utána pedig törölik az account -odat.

Ez oldal függő is, de általában így megy.

2017. nov. 11. 19:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Ncore-om van és Ztackerem és igen viccből xD
2017. nov. 11. 19:54
 4/9 P.O.C. ***** válasza:
Mindegy. A lényeg, hogy seed -eld vissza becsületesen amit letöltöttél minden esetben. És akkor ilyen "élményben" nem lesz többé részed.
2017. nov. 11. 20:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Rendben. De le töröltem a letöltött torrenteket. Azokat töltsem le és újra seedeljem? Meg volt olyan,hogy Elértem a rangok számát. Meg,hogy letöltöttem egy torrentet és azért kaptam büntit
2017. nov. 11. 20:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves ****! Sajnálattal értesítünk, hogy mostantól 15 napon keresztül letöltésmegvonásban részesülsz, mivel meghaladtad a rangodnak megfelelően engedélyezett hit'n'run mennyiséget 5. hónapja. (A letöltött torrentekre vonatkozó kötelezettségeid itt látod.)
2017. nov. 11. 20:09
 7/9 P.O.C. ***** válasza:

Bármit letölthetsz, de büntetést csak azért kapsz, mert nem seed -elsz. Ennyi.

Most már nem tudsz semmit tenni, megvárod míg letelik a letöltés megvonási idő. És ami utána esetleg seed kötelezettek listájába marad, újra letöltöd és seed -eled. És ugyan így jársz el a jövőben mindig. Ennek más útja nincs.

Ha úgy gondolod, hogy neked ez nem megy, akkor ne használj fájlmegosztó oldalakat! Gondolj bele, ha mindenki csak letöltene és szarna bele a seed -elésbe, rövid idő alatt minden ilyen oldal teljesen használhatatlan lenne.

2017. nov. 11. 20:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem az Aktivitásokat és azt írja,hogy a szabályoknak megfelelőn töltöttem vissza a fájlokat. Avagy üres a lista.
2017. nov. 11. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:
olvasd el a leírásokat és a gyik et
2017. nov. 11. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!