Letöltési megvonásban vagyok. Ha többször ezt csinálom akkor ki tiltanak vagy Pénzbüntetést kapok?
2017. nov. 11. 19:44
2/9 P.O.C. válasza:
Pénzbüntetést?! Ezt remélem csak viccből mondtad. :D
Amúgy ha nem teljesíted a seed kötelezettséget, vagy más szabályt szegsz az oldalon, akkor először letöltés megvonás x ideig, utána pedig törölik az account -odat.
Ez oldal függő is, de általában így megy.
2017. nov. 11. 19:52
3/9 A kérdező kommentje:
Ncore-om van és Ztackerem és igen viccből xD
2017. nov. 11. 19:54
4/9 P.O.C. válasza:
Mindegy. A lényeg, hogy seed -eld vissza becsületesen amit letöltöttél minden esetben. És akkor ilyen "élményben" nem lesz többé részed.
2017. nov. 11. 20:02
5/9 A kérdező kommentje:
Rendben. De le töröltem a letöltött torrenteket. Azokat töltsem le és újra seedeljem? Meg volt olyan,hogy Elértem a rangok számát. Meg,hogy letöltöttem egy torrentet és azért kaptam büntit
2017. nov. 11. 20:05
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves ****! Sajnálattal értesítünk, hogy mostantól 15 napon keresztül letöltésmegvonásban részesülsz, mivel meghaladtad a rangodnak megfelelően engedélyezett hit'n'run mennyiséget 5. hónapja. (A letöltött torrentekre vonatkozó kötelezettségeid itt látod.)
2017. nov. 11. 20:09
7/9 P.O.C. válasza:
Bármit letölthetsz, de büntetést csak azért kapsz, mert nem seed -elsz. Ennyi.
Most már nem tudsz semmit tenni, megvárod míg letelik a letöltés megvonási idő. És ami utána esetleg seed kötelezettek listájába marad, újra letöltöd és seed -eled. És ugyan így jársz el a jövőben mindig. Ennek más útja nincs.
Ha úgy gondolod, hogy neked ez nem megy, akkor ne használj fájlmegosztó oldalakat! Gondolj bele, ha mindenki csak letöltene és szarna bele a seed -elésbe, rövid idő alatt minden ilyen oldal teljesen használhatatlan lenne.
2017. nov. 11. 20:12
8/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem az Aktivitásokat és azt írja,hogy a szabályoknak megfelelőn töltöttem vissza a fájlokat. Avagy üres a lista.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!