Kitiltottak vateráról. Valakinek sikerült már tiltás után, valahogy vissza kapnia a felhasználóját?
Jó pár évvel ezelőtt, amikor a vatera és tesz-vesz "még nem volt egy cég" .... Teszveszen szabályt sértettem háromszor, ezért végleg kitiltottak. Vaterán tevékenykedtem tovább, üzletszerűen céggel stb.... Havi 60-80.000Ft jutalékot fizettem mindig, késedelem nélkül. Aztán egyesült a 2 cég, és jött a levél, hogy kivagyok tiltva. Kb 250 pozitívnál tartottam. Majd amikor kértem, hogy ezt indokolják meg, akkor jött a válasz, hogy teszveszen annakidején még szabályt sértettem és ezért most onnan is kitiltanak.
1 hónappal később regisztráltam testvérem felhasználójával, aztán Őt is kitiltották. Majd barátnőmet is kitiltották és így tovább és így tovább.
Békítő testület se tud vele mit kezdeni, személyesen nem hajlandóak tárgyalni. Leveleimre már nem áll módjukban válaszolni... Vaterára nekem pedig nagyon szükségem lenne, mert a jofogás az halál, zsibvásár meg egyenesen vicc kategória...
"Mik a legjobb módszerek stb."
SEO
Sok-sok pénz a reklámra, vagy ingyenesen.
A kommentekkel eléggé eltértünk az eredeti kérdéstől :D De sebaj :)
Raktárról akarok árulni, illetve árulok is már.
Sokan azért vásárolnak a vaterán inkább, mint a minden nap újonnan nyíló webáruházakból, mert ott van értékelés. Ezeknél a webáruházaknál meg már sokszor én se tudom eldönteni hogy melyik valós, melyik átverős.
"Egyéni vállalkozót kiszeretném váltani. De amég nincs vaterám, addig majdnem hogy értelmetlen :/ Viszont ilyen esetben még nem tudom mi a pontos menete a számlázásnak"
"Raktárról akarok árulni, illetve árulok is már."
Vállalkozói nélkül?
Akkor nem csoda, ha kitiltottak a Vateráról - úgy látszik, a szabályokkal nem sokat törődsz.
Tudok olyant, aki visszakapta a felhasználói fiókját, de Őt nemfizetés miatt tiltották le
Ha valaki az első szabáélyszegésnél nem jut el odáig, hogy nem kéne, majd másodszor, harmadszor is megcsinálja, akkor ne csodálkozzon, ha nem engedik vissza.
Ráadásul még másokat is veléevittél a szabálytalanságaidba és vétlenül őket is kitiltották - ők már később sem lehetnek Vatera felhasználók :-(
Szóval nem, nem kapja vissza aki ennyi szabályt áthágott (mert más nevében is tilos regisztrálni)
Ha pedig vállalkozói nélkül árulsz, akkor ne csodálkozz, ha belefutsz egy NAV-os próbavásárlóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!