Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Angliában TOR böngészővel nCore?

Angliában TOR böngészővel nCore?

Figyelt kérdés

Nővéremék kint élnek Angliában, és nemrégiben levelet kaptak a torrentezés miatt(gondolom aki használja ezt az odalt az tudja miről van szó, kint is volt az nCore hírfolyamán)

A TOR böngészőről hallottam hogy az elvileg titkosítja az IP címet, ésatöbbi ésatöbbi. Ha odakint ezzel a böngészővel torrenteznek, azt le tudják nyomozni vagy akkor is jönni fog a levél?

Válaszokat előre köszönöm, és ha lehet ezeket a deepwebes darkwebes internetsötétbugyrai hülyeségeket hagyjátok ki, sem engem sem őket nem érdekli mi van a világháló másik oldalán, csupán erre kellene a böngésző.:)

2018. máj. 27. 05:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19%

Ugye meg most sem ertettel meg ? Hadd el, majd 100 ev mulva ra fogsz jonni. Itt nem a kamu email cimrol van szo.

Nyugodtan TOR-al torrentezzel :) Az titok gondolom kitol kaptatok a levelet. Szerintem a szolgaltatotol. Az elol nem tudsz elrejtozni :). Nagy adatforgalmat generalsz. Konkretan ha nagyon akarnak utana tudnak nezni miket toltottel le :).

2018. júl. 10. 03:14
 12/19 anonim ***** válasza:
19%
máj. 27. 05:57. :D Azert valaszoltam :))
2018. júl. 10. 03:27
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
#10: Az 5-ös válaszoló is 45%-os, és nem ír ékezeteket, te is 45%-os vagy, és nem írsz ékezeteket, és a 10-20 perccel utánad érkező, két kommentelő is ugyanebbe a kasztba tartozik... Vagy ez a világ legnagyobb véletlenje, vagy nagyon súlyos problémáid lehetnek, hogy így elbeszélgetsz magaddal. Ja, és máj/27.-én 05:57-kor nem érkezett ide válasz; valami fantom dolgokat láthatsz az első válasz előtt. Még csak filmen láttam, hogy Józsi, Béla és Géza egy testen osztoznak, szóval nagyon kíváncsi vagyok, hogy még hány lélek lakozik benned, meg még mik derülnek ki..
2018. júl. 10. 03:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#13: Most én beszélgetek magammal: a kérdés lett kiírva ekkor. :D Itt van valami fertőző dolog. :D
2018. júl. 10. 03:46
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
Ti ketten ennyire hülyék komolyan nem lehettek. #5 meg az elöttem lévő kommentelő
2018. júl. 10. 13:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem az előttem lévő a 45%-osok. Bocsi. Utolsó voltam.
2018. júl. 10. 13:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Nagz itt a keveredés már...

10 -es válaszoló. Mi baj is van azzal, ha valaki VPN-t használ??

TOR böngészőt több országból is használnak, ahol tiltva vannak bizonyos dolgok. Pl. Észak-Koreából. Nyugodtan lehet használni, sőt a biztonság érdekében ajánlott is. Az ezen folyó forgalmat pedig lenyomozni szinte majdnem lehetetlen. (Persze nem az, de irreálisan nehéz és egy szolgáltató sem fog ezzel vacakolni.)

2018. júl. 11. 17:01
 18/19 anonim ***** válasza:
41%

Igazad van. En torolnem az ide nem illo valaszokat. Szanalmas, csupan egy normalis kerdesre sem tudnak valaszolni (tisztelet a kivetel). Csak nem tudom par emberke miert irogat hulyesegeket vagy ennyire unatkoznak es itt a gyikon elik ki az eletuket ?

2018. júl. 12. 00:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Srácok, nem lehetne azt, hogy mind a ketten befejezzétek és lenyugodtok és békésen használjátok az oldalt?
2018. júl. 12. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!