Angliában TOR böngészővel nCore?
Nővéremék kint élnek Angliában, és nemrégiben levelet kaptak a torrentezés miatt(gondolom aki használja ezt az odalt az tudja miről van szó, kint is volt az nCore hírfolyamán)
A TOR böngészőről hallottam hogy az elvileg titkosítja az IP címet, ésatöbbi ésatöbbi. Ha odakint ezzel a böngészővel torrenteznek, azt le tudják nyomozni vagy akkor is jönni fog a levél?
Válaszokat előre köszönöm, és ha lehet ezeket a deepwebes darkwebes internetsötétbugyrai hülyeségeket hagyjátok ki, sem engem sem őket nem érdekli mi van a világháló másik oldalán, csupán erre kellene a böngésző.:)
Ugye meg most sem ertettel meg ? Hadd el, majd 100 ev mulva ra fogsz jonni. Itt nem a kamu email cimrol van szo.
Nyugodtan TOR-al torrentezzel :) Az titok gondolom kitol kaptatok a levelet. Szerintem a szolgaltatotol. Az elol nem tudsz elrejtozni :). Nagy adatforgalmat generalsz. Konkretan ha nagyon akarnak utana tudnak nezni miket toltottel le :).
Nagz itt a keveredés már...
10 -es válaszoló. Mi baj is van azzal, ha valaki VPN-t használ??
TOR böngészőt több országból is használnak, ahol tiltva vannak bizonyos dolgok. Pl. Észak-Koreából. Nyugodtan lehet használni, sőt a biztonság érdekében ajánlott is. Az ezen folyó forgalmat pedig lenyomozni szinte majdnem lehetetlen. (Persze nem az, de irreálisan nehéz és egy szolgáltató sem fog ezzel vacakolni.)
Igazad van. En torolnem az ide nem illo valaszokat. Szanalmas, csupan egy normalis kerdesre sem tudnak valaszolni (tisztelet a kivetel). Csak nem tudom par emberke miert irogat hulyesegeket vagy ennyire unatkoznak es itt a gyikon elik ki az eletuket ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!