Győr belvárosában vidanet vagy t-home?
Figyelt kérdés
Ma voltam bent a t-home-nál, ahol havi 6200 Ft-ért ajánlottak 100 Mbites netet, amiből 1-et garantálnak. Sok panaszt olvastam a telekomra és a vidanetre is, ezért nem tudom eldönteni, melyik lenne jobb. Melyik érné meg jobban szerintetek?
Sajnos itt más szolgáltató nem lehet, Digi sem.
2018. máj. 19. 16:07
2/5 anonim válasza:
Itt csak Telekom van, abból is a DSL 10. Ennek ellenére nem lassú, sőt rajta van az IPTV is. Elosztót és set top boxot hoztak, be is állították. De ez a Dunakanyar, nem Győr.
3/5 A kérdező kommentje:
T-home telekom ugyanaz :) Köszönöm a válaszokat!
2018. máj. 22. 07:40
4/5 anonim válasza:
ugyanúgy győr belváros már több, mint egy hete megkezdtük az üzletkötést a telekommal, de csak nem sikerült kijönni bekötni a netet, de meguntuk felhívtuk őket, hogy köszi van más, így lett a vidanet, kb 2 nap alatt kijöttek :D
gyors a net, ha valami probléma van azonnal reagálnak
mi elégedettek vagyunk velük
5/5 mirigy78 válasza:
A Digi elkezdte a belvárosban a hálózat kiépítését. Éppen mostanában volt nálunk a digi-s képviselő, hogy a lakók szeretnék e a digit a társasházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!