Győr Vidanet vagy T-home?
Sziasztok, szerintetek melyik szolgáltatónál érdemesebb lenni?
Eddig vidanetnél voltunk, szépen szólva jó nagy sz*r az egész, most jár le a hűségünk. Sajnos se digi, se upc nincs Győr ezen részén, t-home is csak 50mbit/s-es netet biztosít.
Nem feltétlen akarjuk meghosszabbítani a hűséget a vidanettel, de nem tudjuk, hogy t-home mennyire megbízható.
Eddig 150mbit/s-es netünk volt, most a max az 50 lenne.
Vidanet sokszor elmegy, drága(!!!) az üfijük szerencsétlen és tagadja, hogy az ő hibájuk lenne, de mágikus módon csak fel kell hívni őket és akkor minden megoldódik, meg még sorolhatnám.
Valakinek van tapasztalata a kettő közötti váltás, 50mbit/s-es internet, illetve a telekom minőségéről úgy általában?
Előre is köszi a segítséget.
Szia! Én is pont ugyanezen a kérdésen gondolkozok, Győr Vidanet vs. Telekom. Én óvári vagyok és itthon Telekomunk van, azt le tudom írni milyen. Torrenteket szoktam tölteni és eléggé lekorlátoztam a sebességet (50%-al) meg a maximális kapcsolatokat (200-ról 20-ra, de ez igazából nem vesz el a töltési sebességből, csak mondjuk +5 perc torrentenként, mivel korlátozottabb, hogy kihez csatlakozol), hogy működjön rendesen. Amíg ezt nem tettem meg, mindig elment a net, szóval egy 1000+ seederes torrentet már nem bírt el. De így, hogy korlátoztam sosem megy el.
TV modemek nagyon szarok, egy-két naponta újra kell indítani és van amikor az sem segít, de nálunk 2 modem van és az egyiket szinte nem is használjuk, ezért van amikor csak átdugom ezt a másikat.
Ügyfélszolgálat nem ér semmit. Annyit mondanak, hogy köszi a hibabejelentést, 72 órán belül megoldjuk, aztán küldenek egy sms-t a 3. nap végén, hogy megoldották a problémát, de igazából nem csináltak semmit, csak remélik, hogy magától megoldódott és utána vagy megint szólsz nekik, újabb 72 óra vagy nem. Aztán kb. a 3. 72 óra után felemeli a seggét valaki és pl. hoztak új modemet az egyik tv-nkhez.
De összesítve, ahogy mondtam magunk segítségével többnyire meg tudjuk oldani ha probléma van, az internethasználat korlátozásával és a modemek újraindításával/cserélésével, ezért az ügyfélszolgálattal nem beszéltünk már rég óta.
Győrben irodánkban van telekom net, ami szintén többször elment és jöttek a 72 órás igérgetések aztán emiatt inkább kettő internetre fizettünk ott elő (webfejlesztők vagyunk és fontos, hogy legyen), amik váltják egymást ha elmegy az egyik, szóval az utóbbi kb. 1 évről nem tudok nyilatkozni.
A Vidanettel neked rosszabb tapasztalataid vannak? Mert amire nekem szükségem lenne kb. ugyanannyiba kerül, csatornák közül egyedül a natgeo meg a discovery a feltételem és úgy Vidanet 9070Ft (30M le/3M fel), Telekom 9397Ft (50M le/5M fel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!