Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi van akkor, ha nem fizetem...

Mi van akkor, ha nem fizetem ki a Facebook hirdetést?

Figyelt kérdés
Elindítottam egy hirdetést, csak próbaként, elvileg kis költségvetésű. A költségkeret 3.000Ft (ez azt jelenti, hogy maxmium ennyibe kerülhet?), és a biztonság kedvéért a limitet is 5.000Ft-ra raktam. Csak kipróbáltam, hogy engedi-e egy 0Ft-tos bankkártyával. Skrill-től igényeltem még anno kártyát, 1Ft nincs rajta, talán nem is lesz. Mi van akkor, ha nem tudom kifizetni? Ha beállítottam a limitet, azon nem léphet túl?

2018. máj. 13. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A legértelmesebb megoldás ilyenkor az, hogy ha igénybe veszel egy fizetős szolgáltatást akkor vagy kifizeted, vagy addig felfüggesztik azt a fiókot amin tartozás van, míg ki nem egyenlíted.

Különben jó kis exploit lehetne hogy mindenki fizetős hirdetést csinál de soha nem fizet. Nyilván ha nincs az egyenlegből levonható összeg, akkor nem lesz hirdetve sem. Ha pedig előbb ingyen reklámozol és csak utólag fizetsz, a legbiztosabb módszer hogy törlik vagy blokkolják az oldalad amíg nem fizettél.

2018. máj. 13. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nem lépi túl, ez számítástechnika, itt precízen fillérre tud hirdetést megjeleníteni.

ha meg nem, akkor nem fognak tőled csődbe menni, ez garantált.

2018. máj. 13. 14:00
 3/6 A kérdező kommentje:
És kb. mennyi a "türelmi" idejük? Pl. ha 1-2 hónapig nem fizetek, azért még nem problémáznak? Nem is nagy összegről van szó, igazából ez csak kíváncsiság. Ha jól teljesítene ilyen kis összeggel, még csinálnék (természetesen kifizetném), nagyobb összeggel is. Az oldalt nem baj, ha függesztik. Igazából ott rontottam el, hogy valós a profil, így azt jobban féltem, mert elég régóta megvan. :D
2018. máj. 13. 14:03
 4/6 A kérdező kommentje:
A másik kiszúrás meg az lenne, ha a mellékelt weboldalamat is tiltanák, az viszont már tényleg nem érné meg. A költségkeret akkor a maximum összeg? 1 hétre 3.000Ft. Nem várok ettől semmit, csak kíváncsiság az egész.
2018. máj. 13. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt elég puha következményekről írnak.

2018. máj. 13. 14:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Érdekes. Hát ha segítenek bevételt termelni, Isten bizony nem sajnálom el tőlük azt pár ezer Forintot, úgyis Skrillre jönne a pénz.
2018. máj. 13. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!