Ha a Facebook-on bejelölök valakit az pontosan mire jó? Ti csak szoros barátságokat, barátokat, vagy ismerősöket is bejelöltök, netán azt is, akit ti ismertek, de ő nem titeket?
Ismeretleneket nem jelölök be, meg nem is fogadom el, de ettől függetlenül elég sok olyan ismerősöm van, akikkel már egyáltalán nem tartom a kapcsolatot.
Volt osztálytársak, iskolatársak, meg munkatársak többnyire. Ismerőseim Facebookon, de egyáltalán nem beszélek velük. Max egy szia ha az utcán összefutunk.
"Az "Ismerősnek jelölöm" gomb"
jó de nekem angolul van, akkor ezek szerint valahol át lehet álltani magyarra? hol?
"illetve tudod külön csak követni is"
Tehát az ismerőst azt mindig követem?
És a követés mit jelent, hogy minden posztját látom, megküldi?
"Ismeretleneket nem jelölök be"
nyilván, ezt gondolpm senki nem teszi. De én azt kérdeztem azt bejelölöd-e, ha te ismered, de nem tudo hpogy ő ismer-e téged, vagy tudod biztosan hogy nem. Pl. hetente látod előadását, de soha nem mentél oda hozzá és nem ismer téged.
Nem, az ilyenhez én oda megyek és ha szükséges akkor bejelölöm. Én magamból indulok ki, és nem is az, hogy nem veszem jól ha gyakran lát és bejelöl, de azért nem épp a kedvencem mivel ez szerintem nem így működik. Először személyes ismerkedés, utána kapcsolattartás (ha kell facebook-al).
A követéssel nem feltétlen, de értesülhetsz az ő tevékenységéről, megjelenhet tőle bármi a te idővonaladon. Ha nem követed az ilyeneket értelemszerűen nem fogod látni az idővonalon.
A nyelvet kapásból ahogy belépsz a fiókodba ott tudod megváltoztatni. Vízszintesen az oldal közepén, függőlegesen kicsit jobbra, az alatt az oszlop alatt, ahol a "Történetek" és az "Azonnali játék" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!