Regisztráltam a Facebookra. Elvileg nem kéne még tudjon rólam semmit, ennek ellenére a belépőképernyőn rögtön ír egy csomó nevet, akikre azt mondja, hogy ismerhetem őket. Egyébként szerencsére nem. De mégis kiket ajánl, ha nem tud rólam még semmit?
Figyelt kérdés
2018. máj. 9. 14:55
1/7 anonim 

válasza:

iskola, lakhely, tartózkodási hely, munkahely, stb, ezek alapján már tud ajánlani
2/7 anonim 

válasza:

És általában olyan "attention whore"-okat ajánl, akiknek kismillió ismerősük van, mert mindenkit bejelölnek.
3/7 A kérdező kommentje:
"iskola, lakhely, tartózkodási hely, munkahely, stb, ezek alapján már tud ajánlani"
semmi ilyesmit nem adtam még meg!!!
2018. máj. 9. 23:48
4/7 anonim 

válasza:

Akkor max lokációd alapján, vagy találomra
5/7 A kérdező kommentje:
azt be lehet állítani, hogx magyar legyen a nyelve?
2018. máj. 10. 11:53
6/7 anonim 

válasza:

Igen, a beállításokban a nyelvi menüpontban
7/7 anonim 

válasza:

Ha a többi user ráeresztette az email fiókjára a face keresőmotort akkor az ő email listájukból kiszedhette a te email címed amit a regisztrációhoz használtál, pl ajánlhat fel ilyet.
Vagy... ha te magad ráeresztetted az email fiókodra a fészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!